reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Ano tak.
Gdyby się udało od razu to w lutym bym rodziła.:tak:a tak? Aj...
Musi się udać nam.
Sowinka widzę nadal się stara.
Troszkę podczytałam.Muszę częściej tu wpadać.
Bardzo się cieszę Bunny...

reklama
Ja powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek.Zobaczymy.
Objawy mam jak przy dwóch poprzednich ciążach ale marnie to widzę bo wcześnie się zaczęły.
To może będą dwie kreseczki u Ciebie?

Jestem wrażliwa na zapachy,głoda ale tego a tego nie,wymagania mam.
Dzisiaj jak przygrzewałam fasolkę to mi smierdziała.
W poprzednich ciążach nieźle mi dało to popalić....oj nie życzę nikomu.

reklama
Do góry