martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dzień dobry
Miło Cię poznać;-)
Kocica jak tylko pojawił się Antoniusz posikiwał całe mieszkanie., Robiliśmy jej badania , usg , bo myślałam , że może coś z pęcherzem ma nie tak . Miarka się przebrała jak zaczęła sikać dziecku do łózka.

Mama Stacha Myszkin jest zwykłym schroniskowym kocurem. Jest kastratem , kotem niewychodzącym więc jest ogromny ,ale zdrowy
Syneczki myślę , że tak jak piszesz warto sie cieszyć z @. Nowy cykl= nowa szansa
Wika i o czym tam sobie rozmawiliście;-)
Synek w klubiku a ja się dziś z koleżanka umówiłam
Witajcie
Czytam forum od jakiegoś czasu, a teraz nieśmiało postanowiłam się przywitać :-).
Miło Cię poznać;-)
Martolinka fajny ten kotek Twój . A co robiła kotka ze musiała trafic do znajomych?
Kocica jak tylko pojawił się Antoniusz posikiwał całe mieszkanie., Robiliśmy jej badania , usg , bo myślałam , że może coś z pęcherzem ma nie tak . Miarka się przebrała jak zaczęła sikać dziecku do łózka.
SUPER SUPER SUPERecho nie wykazało wadymłoda jest zdrowa!!!
Waży już 2250, w ciągu 2 tyg przybrała 400 gale i tak wg tego usg termin się przesunął na 26.02. Ale ja stawiam dalej na 19 ;-)

Witaj!!!rozgość sięWitam mamy i te dopiero starające sięJa należę do tych drugich i postanowiłam dodać sobie otuchy rozmową z innymi dziewczynami w podobnej sytuacji. pozdrawiam

Oby marzenie się spełniłoWitajcie dziewczyny mki tez sie marzy zostac mamusia w 2012 roku![]()

Mama Stacha Myszkin jest zwykłym schroniskowym kocurem. Jest kastratem , kotem niewychodzącym więc jest ogromny ,ale zdrowy

Syneczki myślę , że tak jak piszesz warto sie cieszyć z @. Nowy cykl= nowa szansa

Wika i o czym tam sobie rozmawiliście;-)
Synek w klubiku a ja się dziś z koleżanka umówiłam