reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Magic jedz do mamy nie rozmawiaj nie tłumacz po prostu bądź przy niej i przytul To wystarczy. Twoja mama sie boi ktoś przy niej musi być.

Iza gratuluje ślubu!

Ja juz jestem w domu

karolla - Witamy , rozgość się i pisz a nie tylko podczytuj, status głównej podczytywaczki pozwolę sobie przypisać:tak:
magic - jedź do mamy, może tak mówi ale myślę że potrzebuje teraz wsparcia, no chyba że go ma, ale jeśli Ty też potrzebujesz bliskości z mamą to będzie lepiej jak pojedziesz
bunny - martwiłam się że tak długo Cię trzymają, jak się czujesz?

Oszalałyście!!! Ileż pisać mozna, ha ha ;D

Oj, niech Ci przykro nie będzie, mną sie nie martw, teraz myśl o sobie kochana, o Patim, i o mężu. Będzie dobrze! :*

Tak, smaczne, polecam ;)

Moje myślenie też dziś słabe, z dalszych postów wydedukowałam że Wam się udało ;D Gratuluje! :* Prosze o fluidki ;)

No przyszła i sobie pójdzie kiedyś i oby już na 9 miesięcy ;) Rób testa kochana! &&&

No nie udało sie jej teraz wygnac, ale na nastepny raz moze jakies czary odprawie?? Co myslicie?? ;D

Witam cieplutko! :* Lepiej poczekaj, tak jak już dziewczyny wspomniały.

Kochana, ja też jestem z Tobą!!! :*

Idealnie to by było gdyby w ogóle @ nie przyszła ;)

Uff, dobrnęłam do końca :)

Ja już powoli zdrowieje, mieszkanie prawie gotowe, i musze sie czyms pochwalic :) Uwaga...

21 września 2013 roku, ja i mój ukochany bierzemy Ślub Kościelny ;) Wczoraj mama narzeczonego była podpisac papiery na najem sali :) A z Księdzem już dawno mieliśmy ustalone :)
Gratuluje :-) my mamy tez tylko cywilny ale moze kiedys..
Bunny - I jak po wszystkim ?bez obaw
dzis 3 dzien brak@ i wcale sie na nia nie czuje test 2 niestety tez negatywny nie moglam sie powstrzymac i zrobilam go o 12 .oo eh nic nie rozumiem :-(
Magic - Ja bym pojechala to wkoncu twoja mama

Ostatnia edycja:
Anaztazja nic nie czuje kompletnie nic. Czuje pustke w sercu i w głowie. Popłakałam sie na fotelu przed zaśnięciem i jak sie obudziłam od tej pory nic nie czuje tak jak by mi wszystko wisiało. Głupia jestem wiem

Anaztazja nic nie czuje kompletnie nic. Czuje pustke w sercu i w głowie. Popłakałam sie na fotelu przed zaśnięciem i jak sie obudziłam od tej pory nic nie czuje tak jak by mi wszystko wisiało. Głupia jestem wiem

To normale tez tak mialam narkoza moze jeszcze dzialac mi robili o 7.00 i o18 .00 jesze nie moglam prowadzic :tak: pamietam myslisz i mylisz ja z nudu spalam co chwile .

bunny - nie jesteś głupia, dobrze gosiulek piszę - w ten sposób się bronisz, teraz tylko dbaj o siebie, nie podnoś nic ciężkiego i nie zamykaj się na świat - ale jak Cię czytam to wiem że twarda babka z Ciebie :tak::tak::tak:

reklama
Do góry