reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Gosiulek, trina !!!!!!!!!!!! STO LAT KOBIETY !!!! Trina Tobie ślicznej córy a Gosiulce życze szybkiego zafasolkowania
Liv masz taki talent do pisania? ja formułuję raczej zwięzłe i krótkie mysli a tu trzeba lać wodę;-)
Iza matmy nie zazdroszcze... absolutnie
aanika &&&&i fliuidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla Ciebie

A widzicie, a ja miałam matme, niestety ;D I dlatego musiałam pisac ją 2 razy zanim zdałam hehe.

Oj to ja już nie wiem z tym testem.. Robić go jutro, czy czekać jeszcze???? W sumie to tylko 2 dni przed @, wiec moge zrobic, a najwyżej jak później @ nie dostane to zrobie drugi.. Oj sama nie wiem.. Zastanowie sie w nocy ;D

Gosiulek, a ile masz do terminu @??

Izka polski czy matma, historia czy biologia zalezy kto co lubi;-) wiesz test mozna robic, a potem kolejne jak nie wyjdzie

dla mnie i polskiego i matmy mogloby nie byc :-D w sumie moze bardziej polskiego

martolinka nio chyba jak poszlas na polonistyke to chyba swiadoma bylas lania wody;-) wzielam opisowy temat z hardware, potem myslalam, ze lepiej program trzeba bylo napisac, po humanistycznym kierunku wiekszosc w pracy 3/4 stanowily badania

gosiulek
a moze Ty betke zrob

Dzień dobry:)
Żeście się rozpisały. Przejechałam szybko przez posty, ale jest ich strasznie dużo;-)
Wszystkiego dobrego dla solenizantek. I witam nowe panie!

Ja dzisiaj czuje się nieco spokojniej. Myślę, że jest to kwestia dobrze przespanej nocy. Stwierdziłam, że muszę się wyluzować przed pójściem do łóżka, więc najpierw wzięłam ciepły prysznic, a potem poleżałam w wyrku przy przygaszonym świetle, słuchając muzyki relaksacyjnej. I powiem wam, że zadziałało, więc dzisiaj postanowiłam zrobić to samo.

Wczoraj się czułam jakby ktoś mnie napompował, ale dzisiaj jest ok.

martolinka nio chyba jak poszlas na polonistyke to chyba swiadoma bylas lania wody;-) wzielam opisowy temat z hardware, potem myslalam, ze lepiej program trzeba bylo napisac, po humanistycznym kierunku wiekszosc w pracy 3/4 stanowily badania

oj byłam baardzo nieświadoma tego co mnie czeka .. ale wyszło jak wyszło a teraz do roboty

ja wychodze z zalozenia, ze czy sie robi test w chalupie czy w laboratorium gdy wynik bedzie niet to i tak bylabym zawiedziona w obu wypadkach, a jak ma sie mozliwosc zrobienia bety to na nia powinno sie isc - od razu z gory wiadomo na czym sie stoi

Qcz widzisz, metode znalazlas

milego lania martolinka;-)

Gosia - na pewno wyjdzie pozytyw, mocno w to wierzę!
A mój mał zrobił mi niespodziankę wpadł na chwilę z pracy przyniósł torta i kwiatki :-)
IMG_8647.jpg

reklama
Do góry