reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anastazja na początku roku próbowaliśmy bez wspomagaczy, tylko pod kontrola gina i nic z tego nie wyszło. Ogólnie staramy się już ponad rok. Teraz zapadła decyzja o wspomagaczach, bo coś u mnie z owu nie tak było tzn. raz była, a raz jej nie było...

danao witaj.!

Dziekuje za miłe przyjęcie ;-)

reklama
Gosia 100 lat i pięknych dwóch kreseczek!!!

Mama sówka bardzo mi przykro! Pamiętaj czerwiec tez piękny miesiąc.

Ciężaroweczki jak sie czujecie?

Rozczochrana a Ciebie gdzie zawiało? Byś sie mogła odezwać.

Dziś czuje sie lepiej . Wczorajsze stękanie mi pomogło i do tego dziś nie mam mdłości i to mi pozwala chodź na chwilę zapomnieć .

gosiulek - STO LAT!!!! cichutko tak siedzisz :-) u mnie przyjdzie na bank bo my z zabezpieczeniem działamy póki co :tak:
Powiem Wam że chyba weszłam a taki wiek gdzie wszyscy dookoła zachodzą w ciąże , w tym roku już 4 urodziły, kolejna w pażdzierniku rodzi, wczoraj się dowiedziałam że kolejne 2 pracy zaszły ( z czego jedna wpadka :-) także weselicho pewnie bedzie ), zw 2 miesiące temu o jeszcze jednej wspaniałej wpadce się dowiedziałam , i tak non stop. I wszyscy tylko mówią a kiedy Wy ? ostatnio napisałam do jednej osoby że my zawsze będziemy do przodu bo już jedno dziecko mamy - chyba zaczyna pomagać:tak: przestają drążyć ten temat.
anika - dobrego lekarza masz , zazwyczaj po 2 latach starań coś tam proponują, trzymam kciuki &&&& żeby wspomagacze zadziałały :-)
Bunny - jak będziesz czuła potrzebę wygadania się służymy pomocą :tak:
trina - kolejna cichaczem siedzi to taki bezalko :-)

reklama
Do góry