reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny - pisz, mów, stękaj. Wyrzuć to z siebie. Większość z nas miała podobne przeżycia, więc Cię rozumiemy i postaramy się wspierać. Ja dokłądnie rok temu też chciałam jak najszybciej zabieg, żeby skończyły mi się te cholerne objawy ciąży. No i chciałam jak najszybciej móc starać się znów. Z M nie mogłam pogadać, bo on chyba jeszcze bardziej to przeżywał niż ja. Zamknął się w sobie i nie chciał rozmawiać. A ja się uzewnętrzniałam na październikówkach i dziewczyny mnie wspierały. I naprawdę było mi lepiej.

reklama
Witajcie,
', wika , anastazja z moim szatanem nie da sie nic zrobic i teraz mam od pon-czw moja mame bo ma urlop i sie nim zajmuje wiec od 10-17 mam czas na pisanie , wieczorem zazwyczaj odlatuje. Zostało mi do napisania około 20 stron,30 juz mam . promotor wymaga koło 60 , ale dojdzie do tych 50 wstep i zakonczenie i bedzie akurat. Chce mu oddac te 3 rodziały max do wtorku a potem poprawki i reszta zeby do 30 wrzesnia zdazyc.
Maron a Ty juz sie obroniłaś?
Bunny kochana ciepłe mysli z rańca!!!

Heło,

dzisiaj czuję mam wenę do pisania:-D:-D
danao - jak minął weekend? My w sobotę przez chwilę zastanawialiśmy się czy nie pojechać do Chorzowa do wesołego, ale w końcu odpuściliśmy, pogoda była świetna.
bunny - wygadaj się tutaj , lepiej niż się zamykać w sobie.
gosiulek - popatrzyłam na CPP że teścik poszedł w ruch, dzisiaj powtórzyłaś? są II kreseczki?
maron - nie pogratulowałam jeszcze ruchów, ale Ci zazdroszczę tego uczucia :tak:
viola - poczekaj do terminu @ , może nie wszystko stracone , trzymam &&&&&&
mama sówka - przytulam kochana , co tu dużo pisać - następny cykl przed Wami, może i Ja do Ciebie dołaczę :-p
Iza - ogromne, wielkie , serdeczne gratki - nic nie mówiłaś byśmy kciuki potrzymał za maturę tak dla odmiany:-)
sakar - polecam rower , chociaż trochę wieję , ale człowiek lepiej się czuje bo w korkach nie stoi :-D:-D
livastrid - super ubranko , takie kolorowe, w Krk z takim się nei spotkałam , a na ubranka za każdym razem się zaglądam:sorry2:
wika - wyspana? Co tak Cię wczoraj wykończyło ? wiem że 13 ale przecież nie piatek:-p
Qcz - GRATULUJĘ !!!! nie wiem czy w ciaży można ale może melisę sobie zaparz przed snem, przynajmniej to się uspokoi a i sen może przy tym lepszy będzie.
martolinka - jak idzie praca? Ja swoja w tydzień napisałam ;-)

Ja dzisiaj mam dużo energii , już zupę wstawiłam - ogórkową , a teraz do pracy się zbieram i stamtąd już będę do Was się odzywać :cool2:
:-)Musze kupic Rower , a wiecz to dobry pomysl wczoraj jak wracalam popoludniu to na mojej ulicy taka waska ulica byl karabol cala ulica byla zamknieta i sie cieszylam ze mialam ochote wpasc do sklepu kupic drobiazgi do domu para minut wczesniej i moze ja bym sie naciela na to ciezarowka stuknela male autko autko stuknelo mercedesa kombi poboku stojacy volswagen transporter mial cala klape wgnieciona to na nim tez sie ktos zawinol :szok: plot obok wgnieciony szyby potluczone strasznie wygladalo , kto im prawo jazdy dal :-D. i tak mysle ze rower super sprawa tylko tyle ze moje dzieci chodza do szkoly i przedszkola 8km od domu mysle nad przepisaniem ich ale moja corka steka mi ze kolezanki itp... Ja dzis mam wolne wiec tez przy kawce posprzatam troche w domu by sie zdalo okna pomyc sloneczna pogode wykorzystac :-) . Mama Sowka nie martw sie bedzie nastepny cykl ja tez czekam na @ az okrutna przyjdzie ;-)

Martolinka mały wymóg macie co do ilości stron. U mnie minimum to było 80:tak: Moja praca ma 102 strony i to była mniej więcej średnia ilość.
Anastazja pogoda była super! Bawiliśmy się jeszcze lepiej:-) a ile przepuścilismy kasy fiuuuuu:-D:-D

Martolinka mały wymóg macie co do ilości stron. U mnie minimum to było 80:tak: Moja praca ma 102 strony i to była mniej więcej średnia ilość.
Anastazja pogoda była super! Bawiliśmy się jeszcze lepiej:-) a ile przepuścilismy kasy fiuuuuu:-D:-D
Danao kolezanka w Olsztynie mówiła , ze u nich to minimum to 40 stron wiec kazda uczelnia ma inaczej;-)
Mama Sówka &&& za nastepny cykl
Gosiulek a ile @ Ci sie spoznia?

trina - zauważyłam że dużo facetów tak ma, nie wiem czy stety czy niestety. Na szczęście my często i dużo rozmawialiśmy - uważam że to bardzo pomaga - rozmowa z osobą bliską albo z kimś kto przeżył to samo.
sakar - Ja nie jestem najlepszym kierowcą wiec wolę rower :-D ale jak w pt o 17 wracam z pracy i widzę jak ludzie stoją w korku na kilka km to się śmieję z nich :-p
martolinka , dana - to i tak chyba za mały wymóg macie , Ja z tego co kojarzę 90 strona musiałam napisać ,wyszło 106 wszystkiego , łącznie ze strona tytułową i spisem treści ;-) ale lana wody było w 1 rozdziale :-D
gosiulek - cholercia a może za wcześnie ten test robisz? a jaka ostatnio beta wyszła? może powinnaś skonsultować z ginem że takie jazdy masz , że wahania bety czy cuś , nie wiem czy to możliwe.

reklama
Do góry