Bunny - pisz, mów, stękaj. Wyrzuć to z siebie. Większość z nas miała podobne przeżycia, więc Cię rozumiemy i postaramy się wspierać. Ja dokłądnie rok temu też chciałam jak najszybciej zabieg, żeby skończyły mi się te cholerne objawy ciąży. No i chciałam jak najszybciej móc starać się znów. Z M nie mogłam pogadać, bo on chyba jeszcze bardziej to przeżywał niż ja. Zamknął się w sobie i nie chciał rozmawiać. A ja się uzewnętrzniałam na październikówkach i dziewczyny mnie wspierały. I naprawdę było mi lepiej.
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
', wika , anastazja z moim szatanem nie da sie nic zrobic i teraz mam od pon-czw moja mame bo ma urlop i sie nim zajmuje wiec od 10-17 mam czas na pisanie , wieczorem zazwyczaj odlatuje. Zostało mi do napisania około 20 stron,30 juz mam . promotor wymaga koło 60 , ale dojdzie do tych 50 wstep i zakonczenie i bedzie akurat. Chce mu oddac te 3 rodziały max do wtorku a potem poprawki i reszta zeby do 30 wrzesnia zdazyc.
Maron a Ty juz sie obroniłaś?
Bunny kochana ciepłe mysli z rańca!!!
', wika , anastazja z moim szatanem nie da sie nic zrobic i teraz mam od pon-czw moja mame bo ma urlop i sie nim zajmuje wiec od 10-17 mam czas na pisanie , wieczorem zazwyczaj odlatuje. Zostało mi do napisania około 20 stron,30 juz mam . promotor wymaga koło 60 , ale dojdzie do tych 50 wstep i zakonczenie i bedzie akurat. Chce mu oddac te 3 rodziały max do wtorku a potem poprawki i reszta zeby do 30 wrzesnia zdazyc.
Maron a Ty juz sie obroniłaś?
Bunny kochana ciepłe mysli z rańca!!!
:-)Musze kupic Rower , a wiecz to dobry pomysl wczoraj jak wracalam popoludniu to na mojej ulicy taka waska ulica byl karabol cala ulica byla zamknieta i sie cieszylam ze mialam ochote wpasc do sklepu kupic drobiazgi do domu para minut wczesniej i moze ja bym sie naciela na to ciezarowka stuknela male autko autko stuknelo mercedesa kombi poboku stojacy volswagen transporter mial cala klape wgnieciona to na nim tez sie ktos zawinol plot obok wgnieciony szyby potluczone strasznie wygladalo , kto im prawo jazdy dal . i tak mysle ze rower super sprawa tylko tyle ze moje dzieci chodza do szkoly i przedszkola 8km od domu mysle nad przepisaniem ich ale moja corka steka mi ze kolezanki itp... Ja dzis mam wolne wiec tez przy kawce posprzatam troche w domu by sie zdalo okna pomyc sloneczna pogode wykorzystac :-) . Mama Sowka nie martw sie bedzie nastepny cykl ja tez czekam na @ az okrutna przyjdzie ;-)Heło,
dzisiaj czuję mam wenę do pisania
danao - jak minął weekend? My w sobotę przez chwilę zastanawialiśmy się czy nie pojechać do Chorzowa do wesołego, ale w końcu odpuściliśmy, pogoda była świetna.
bunny - wygadaj się tutaj , lepiej niż się zamykać w sobie.
gosiulek - popatrzyłam na CPP że teścik poszedł w ruch, dzisiaj powtórzyłaś? są II kreseczki?
maron - nie pogratulowałam jeszcze ruchów, ale Ci zazdroszczę tego uczucia
viola - poczekaj do terminu @ , może nie wszystko stracone , trzymam &&&&&&
mama sówka - przytulam kochana , co tu dużo pisać - następny cykl przed Wami, może i Ja do Ciebie dołaczę
Iza - ogromne, wielkie , serdeczne gratki - nic nie mówiłaś byśmy kciuki potrzymał za maturę tak dla odmiany:-)
sakar - polecam rower , chociaż trochę wieję , ale człowiek lepiej się czuje bo w korkach nie stoi
livastrid - super ubranko , takie kolorowe, w Krk z takim się nei spotkałam , a na ubranka za każdym razem się zaglądam
wika - wyspana? Co tak Cię wczoraj wykończyło ? wiem że 13 ale przecież nie piatek
Qcz - GRATULUJĘ !!!! nie wiem czy w ciaży można ale może melisę sobie zaparz przed snem, przynajmniej to się uspokoi a i sen może przy tym lepszy będzie.
martolinka - jak idzie praca? Ja swoja w tydzień napisałam ;-)
Ja dzisiaj mam dużo energii , już zupę wstawiłam - ogórkową , a teraz do pracy się zbieram i stamtąd już będę do Was się odzywać
danao84
Fanka BB :)
Martolinka mały wymóg macie co do ilości stron. U mnie minimum to było 80 Moja praca ma 102 strony i to była mniej więcej średnia ilość.
Anastazja pogoda była super! Bawiliśmy się jeszcze lepiej:-) a ile przepuścilismy kasy fiuuuuu
Anastazja pogoda była super! Bawiliśmy się jeszcze lepiej:-) a ile przepuścilismy kasy fiuuuuu
gosiulek73
mama K&K&A
Anastazja dzisiaj test pokazał jedną kreskę.Druga była tylko pod światło.@ nadal nie ma...tylko czasami brudzenie.
Aj,czekam...na wyjaśnienie....
Aj,czekam...na wyjaśnienie....
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Danao kolezanka w Olsztynie mówiła , ze u nich to minimum to 40 stron wiec kazda uczelnia ma inaczej;-)Martolinka mały wymóg macie co do ilości stron. U mnie minimum to było 80 Moja praca ma 102 strony i to była mniej więcej średnia ilość.
Mama Sówka &&& za nastepny cykl
Gosiulek a ile @ Ci sie spoznia?
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
trina - zauważyłam że dużo facetów tak ma, nie wiem czy stety czy niestety. Na szczęście my często i dużo rozmawialiśmy - uważam że to bardzo pomaga - rozmowa z osobą bliską albo z kimś kto przeżył to samo.
sakar - Ja nie jestem najlepszym kierowcą wiec wolę rower ale jak w pt o 17 wracam z pracy i widzę jak ludzie stoją w korku na kilka km to się śmieję z nich
martolinka , dana - to i tak chyba za mały wymóg macie , Ja z tego co kojarzę 90 strona musiałam napisać ,wyszło 106 wszystkiego , łącznie ze strona tytułową i spisem treści ;-) ale lana wody było w 1 rozdziale
gosiulek - cholercia a może za wcześnie ten test robisz? a jaka ostatnio beta wyszła? może powinnaś skonsultować z ginem że takie jazdy masz , że wahania bety czy cuś , nie wiem czy to możliwe.
sakar - Ja nie jestem najlepszym kierowcą wiec wolę rower ale jak w pt o 17 wracam z pracy i widzę jak ludzie stoją w korku na kilka km to się śmieję z nich
martolinka , dana - to i tak chyba za mały wymóg macie , Ja z tego co kojarzę 90 strona musiałam napisać ,wyszło 106 wszystkiego , łącznie ze strona tytułową i spisem treści ;-) ale lana wody było w 1 rozdziale
gosiulek - cholercia a może za wcześnie ten test robisz? a jaka ostatnio beta wyszła? może powinnaś skonsultować z ginem że takie jazdy masz , że wahania bety czy cuś , nie wiem czy to możliwe.
gosiulek73
mama K&K&A
Anastazja wczoraj,dziś albo jutro powinna przyjść@. A może ja byłam w ciąży?A może jakiś ciulowy test?Pierwszy raz taki widziałam.
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
A możesz nam wstawić te wynalazki czy już wyrzuciłaś?
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
chodzi Ci o zrobione testy? Eee na zdjęciu nie będzie już widać.
Podziel się: