reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hejj :)

Dzięki dziołszki za pamięć :) u nas w rodzinie obchodzi się urodziny, ale o imieninach też sie pamieta ale tylko skaładamy sobie życzenia i ewentualnie jakaś czekoladka :)

Mało mnie ostatnio, bo baaaaaaaaaaaaardzo dużo pracy mam w pracy ...... wrzesień standardowo jest ciężkim miesiącem dla nauczycieli

Lecę do Małego, bo mnie pół dnia nie było w domu i dziecię stesknione:)

Bunny, miałaś dzisiaj wizytę u gina:) I jak??? Wszsytko ok??

Martolinka &&& za dzisiajeszą wizytę :)

Zdrówka dla chorowitków :) Mnie już odpuszcza, ale Igora złapało :(

Ja na L4 też lepiej z kasą wychodziłam niż podczas pracy :))

Kurczę nie pamiętam już co miałam napisać, bo tak w biegu Was poczytałam :(((

Narazie spadam :))

reklama
Wika dziękuje ze pytasz. No niestety jest duże prawdopodobieństwo ze ciąża jest martwa wszystko sie okaże w piątek bo będę miała jeszcze raz usg. Według usg to 3 tydzień. Pani doktor kazała mieć nadzieję.

Wika dziękuje ze pytasz. No niestety jest duże prawdopodobieństwo ze ciąża jest martwa wszystko sie okaże w piątek bo będę miała jeszcze raz usg. Według usg to 3 tydzień. Pani doktor kazała mieć nadzieję.

Bożeeeee, Bunny, :no::no::no::no: trzymam mocno kciuki za piątkową wizytę i mocno Cię tulę!!!!

Kobitki mialam wzyte na 19.15. Ledwo dotarłam do domu
yes2.gif

lekarz cudowny. Karta ciaży założona , badania pełen komplet , umówiona wizyta na 11 pazdziernika (usg sprawdzajace przeziernosc karkowa).
Na razie mam soebie do nastepnej wizyty dogadzac a potem zobaczymy jak przytyje to pomyslimy o "karze"
wink2.gif
lekarz nie chce zebym przytyła znowu 30 kg , bo to moze miec znowu wpływ na nadcisnienie itp.
DZiecka ma 1,5 cm, rece, nozki , wszystko na miejscu , w srodeczku ślicznie. Pogadałam o szansie na SN i jestem szczesliwa
wink2.gif

pisze dosc nieskładnie. Musicie mi wybaczyc

Bunny &&&& nieustające!!!

Jak sie czuje- zmęczona. Po całym dniu ryczenia juz nie mam siły płakać. Dobrze ze jest Pati bo bym oszalała.
Dziewczyny na kwietniowkach dodały mi dużo nadziei ale jest ona tyci tyci.

A głowa to mi zaraz eksploduje.

Martolinka fajnie ze w końcu trafiłaś na lekarza z rozumem a nie tylko z firmowym nazwiskiem. Zdrówka dla Ciebie i Twojego maleństwa

Jak sie czuje- zmęczona. Po całym dniu ryczenia juz nie mam siły płakać. Dobrze ze jest Pati bo bym oszalała.
Dziewczyny na kwietniowkach dodały mi dużo nadziei ale jest ona tyci tyci.

A głowa to mi zaraz eksploduje.

Martolinka fajnie ze w końcu trafiłaś na lekarza z rozumem a nie tylko z firmowym nazwiskiem. Zdrówka dla Ciebie i Twojego maleństwa
Trzymaj się Kochana.Mocno Cie przytulam.

reklama
Bunny - tu u nas tez jednej dziewczynie lekarz wręcz wmawiał, że płód jest martwy, bo nie słyszy serduszka i żeby sie przygotowała na zabieg.... dzięki Bogu Ola ma chyba 3-4 miesiące jest śliczna zdrową dziewczynką. Na ogół jak zarodek jest martwy, to w ponad 60% przypadków organizm sam sie oczyszcza poprzez poronienie. Jest oczywiście margines, że może być coś nie tak, ale głowa do góry!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry