reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejj :)

Dzięki dziołszki za pamięć :) u nas w rodzinie obchodzi się urodziny, ale o imieninach też sie pamieta ale tylko skaładamy sobie życzenia i ewentualnie jakaś czekoladka :)

Mało mnie ostatnio, bo baaaaaaaaaaaaardzo dużo pracy mam w pracy ...... wrzesień standardowo jest ciężkim miesiącem dla nauczycieli

Lecę do Małego, bo mnie pół dnia nie było w domu i dziecię stesknione:)

Bunny, miałaś dzisiaj wizytę u gina:) I jak??? Wszsytko ok??

Martolinka &&& za dzisiajeszą wizytę :)

Zdrówka dla chorowitków :) Mnie już odpuszcza, ale Igora złapało :(

Ja na L4 też lepiej z kasą wychodziłam niż podczas pracy :))

Kurczę nie pamiętam już co miałam napisać, bo tak w biegu Was poczytałam :(((

Narazie spadam :))

reklama
Wika dziękuje ze pytasz. No niestety jest duże prawdopodobieństwo ze ciąża jest martwa wszystko sie okaże w piątek bo będę miała jeszcze raz usg. Według usg to 3 tydzień. Pani doktor kazała mieć nadzieję.

Wika dziękuje ze pytasz. No niestety jest duże prawdopodobieństwo ze ciąża jest martwa wszystko sie okaże w piątek bo będę miała jeszcze raz usg. Według usg to 3 tydzień. Pani doktor kazała mieć nadzieję.

Bożeeeee, Bunny, :no::no::no::no: trzymam mocno kciuki za piątkową wizytę i mocno Cię tulę!!!!

Kobitki mialam wzyte na 19.15. Ledwo dotarłam do domu
yes2.gif

lekarz cudowny. Karta ciaży założona , badania pełen komplet , umówiona wizyta na 11 pazdziernika (usg sprawdzajace przeziernosc karkowa).
Na razie mam soebie do nastepnej wizyty dogadzac a potem zobaczymy jak przytyje to pomyslimy o "karze"
wink2.gif
lekarz nie chce zebym przytyła znowu 30 kg , bo to moze miec znowu wpływ na nadcisnienie itp.
DZiecka ma 1,5 cm, rece, nozki , wszystko na miejscu , w srodeczku ślicznie. Pogadałam o szansie na SN i jestem szczesliwa
wink2.gif

pisze dosc nieskładnie. Musicie mi wybaczyc

Bunny &&&& nieustające!!!

Jak sie czuje- zmęczona. Po całym dniu ryczenia juz nie mam siły płakać. Dobrze ze jest Pati bo bym oszalała.
Dziewczyny na kwietniowkach dodały mi dużo nadziei ale jest ona tyci tyci.

A głowa to mi zaraz eksploduje.

Martolinka fajnie ze w końcu trafiłaś na lekarza z rozumem a nie tylko z firmowym nazwiskiem. Zdrówka dla Ciebie i Twojego maleństwa

Jak sie czuje- zmęczona. Po całym dniu ryczenia juz nie mam siły płakać. Dobrze ze jest Pati bo bym oszalała.
Dziewczyny na kwietniowkach dodały mi dużo nadziei ale jest ona tyci tyci.

A głowa to mi zaraz eksploduje.

Martolinka fajnie ze w końcu trafiłaś na lekarza z rozumem a nie tylko z firmowym nazwiskiem. Zdrówka dla Ciebie i Twojego maleństwa
Trzymaj się Kochana.Mocno Cie przytulam.

reklama
Bunny - tu u nas tez jednej dziewczynie lekarz wręcz wmawiał, że płód jest martwy, bo nie słyszy serduszka i żeby sie przygotowała na zabieg.... dzięki Bogu Ola ma chyba 3-4 miesiące jest śliczna zdrową dziewczynką. Na ogół jak zarodek jest martwy, to w ponad 60% przypadków organizm sam sie oczyszcza poprzez poronienie. Jest oczywiście margines, że może być coś nie tak, ale głowa do góry!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry