reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Lelek Chyba dla wszystkich wystarczy:-D

okropnie sie czuje tak wpadlam popatrzec , kreci mi sie w glowie boli mnie dziaslo i temperatura grzeje mnie cala rozpalona jestem :szok:. chyba za pierwszym razem sie nie moglo udac albo????

Kto wie kto wie:tak:trzymam kciuki
Ja zagladam sie pochwalic. Wystarane na maj 2012

Zycze Wam tez szybkich i owocnych staranek!

Pozdrawiam

Gratulacje!!! piekny to miesiąc!!!

Dzis mam wizytke. Obym trafiła na dobrego lekarza:tak:

witam niewyspana

martolinka pisz potem co tam u Ciebie

no wlasnie wika dzis masz imieniny?:-p

Zuz-Inka gratuluje majowko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sakar szalwia plucz, ma dzialanie sciagajace. Albo kup sobie cukierki szalwiowe z miodem. Zycze powodzenia, moze sie udalo;-)

Lelcia
, leniu bys cos napisala wiecej, mdlosci zaraz przejda:-D

livastrid -Wlasnie nie mialam w domu szalwi ,to rumiankiem troche lagodzilam ,ale dzis kupie :-),Jest jesze troche opuchniete ale myslalam ze gorzej bedzie chyba schodzi :tak:
Martolinka- Niechce sie nakrecac bo to bezsensu ,dziecko jak bedzie to bedzie chodz kiepsko sie czuje rano oki ale wieczorem moze to zmeczenie :tak:,
to 3 to plany i ralizacja ich mam przeciez kim sie cieszyc a bobo pojawi sie podejzewam jak ja sie nie bede nawet domyslac :-).
Wika -Wszystkiego Najlepszego ;-)

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny :)

pamiętacie mnie jeszcze ?

że tak powiem wracam do gry ;) jakiś czas temu pisałam w tym temacie, że również planujemy maluszka na przyszły rok. później doszło nieco komplikacji, wątpliwości. ale o to jestem znowu :) od stycznia rozpoczynamy staranka o rodzeństwo dla naszego roczniaka :)

reklama
Do góry