reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
siema dziewczyny... u mnie znowu jaja... od czwartku kłuje mnie prawy jajnik bardzo wyraźnie... dzisiaj zaczęłam plamic na brązowo. podejrzewam zmiany hormonalne a raczej spadek progesteronu... dobrze że już niedługo lece do pl ... juz mam dość...

DANA kciukasy mam mocno zaciśnięte!! działajtaaa! :D

to dla watpiacych staraczek;

447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif

u mnie bez zmian, mdli, boli i pada deszcz:-)

447emotikonka_bocian.gif

Lelek Chyba dla wszystkich wystarczy:-D

okropnie sie czuje tak wpadlam popatrzec , kreci mi sie w glowie boli mnie dziaslo i temperatura grzeje mnie cala rozpalona jestem :szok:. chyba za pierwszym razem sie nie moglo udac albo????

Hej kochane...zaraz Was doczytam...

u mnie wszystko ok...nie ma żadnych plamień, czuje się bardzo dobrze....nawet za dobrze....wogóle nie czuje sie jak w ciąży....tylko piersi pobolewają...no i brzuszek czasami, ale głównie w nocy...pozatym nic...wcale się nie czuje jak cięzarówka

No i dobrze, też bym chciała bezobjawową ciąże ;P

Dzień dobry:-D

Witam nowe staraczki:-D

Cały weekend nawet nie miałam jak zajrzeć, bo w sobotę robiliśmy grilla u siebie, a wczoraj byliśmy na imieninowym grillu u mojej Babci:tak:

Strasznie mi się dziś nie chciało wstać:no: masakra jakaś:baffled:

Forda mamy u mechanika, bo dopiero teraz chłodnica zaczęła przeciekać (po czerwcowym zderzeniu z sarenką) i zaś trochę kasy nie nasze:crazy: no, ale plus jest taki, że jechaliśmy razem z Mężusiem do pracy i nie musiałam rano taka zaspana prowadzić:-p

Ostatnio wciągnęłam się w licytowanie jesienno-zimowych ciuszków Bartowi na allegro i powiem, że jestem zadowolona, bo za 100zł kupiłam u jednego gości 6 sweterków i za 60zł 5 par spodni:tak: teraz została tylko kurtka do kupienia, może kombinezon i buciki:tak: sobie zamówiłam taką sukienkę Zobacz załącznik 387951 i jak okaże się taka fajna jak na zdjęciu to będzie na chrzciny, bo będę chrzestną w październiku u synka mojej siostry:tak:

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać:-p aaaaaa wczoraj Mężuś mnie uświadomił, że w tym cyklu celował na BLIŹNIAKI:-p hehehe, ale się uśmiałam:-p

Co tam u Was dziewczyny po weekendzie???

AAAAA w piątek mamy imprezę w pracy -> 20lecie i wszyscy już szaleją ehhh a mi się nawet nie chce iść:crazy:

Oj kochana, z tymi fordami to tk bywa, my w lipcu dalismy do naprawy, pare dni temu dopiero odzyskaliśmy auto, i 2300 zł nas to kosztowało.. Masakra. A jakiego macie? My mondeo.

Lelek Chyba dla wszystkich wystarczy:-D

okropnie sie czuje tak wpadlam popatrzec , kreci mi sie w glowie boli mnie dziaslo i temperatura grzeje mnie cala rozpalona jestem :szok:. chyba za pierwszym razem sie nie moglo udac albo????

A pewnie że mogło! Oby &&&

Kochane, ja chce fluidki.. Dużo fluidków :) Skończyłam plodne, czekam na rezultaty ;D

Dziś miałam męczący dzień wiec pewnie zaraz pójde spac.. Dobranoc! :)

Lelek - deszcz u nas.... to norma, że będzie padać to wiadomo, nie wiadomo tylko ile razy w ciągu dnia... hihi,
sakar - na wszelki wypadek nie bierz żadnych piguł, tylko mleczko z miodkiem, czosenek jest dobry.... (mój Tato zawsze powiadał - ..."na wszelki wypadek ksiądz ma gosposię"... juz tak nie mówi, od kiedy pracuję jako gosposia księdza).
Moja pierwsza ciąża była za pierwszym podejściem, druga za drugim, a teraz trzecie....???? zobaczymy.
Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
Wcinam rybke ,i tak szybko odpisze
xXxIzuLQaxXx- Oj odczucia a moze te puszczane fluidki pomogly poczekamy zobaczymy ;-)
katrina - pamietam , pamietam , a dziaselo przepukalam rumiankiem mniej boli zobacze jutro ,dzieki i fajnie by bylo ta trzecia jak najpredzej :-):tak:szybko szybko .
Zuz-Inka -Gratulacje i nawet patrzalam na majowki 2012 bo jak wpadne to majowka bede ;-)tzn jak wpadlam hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek:-D

Oj kochana, z tymi fordami to tk bywa, my w lipcu dalismy do naprawy, pare dni temu dopiero odzyskaliśmy auto, i 2300 zł nas to kosztowało.. Masakra. A jakiego macie? My mondeo.

Iza my też mamy mondeo kombi:tak: generalnie nie narzekamy, ale w czerwcu miałam zderzenie z sarenką i niby nic się nie stało, ale jednak chłodnica zaczęła przeciekać:wściekła/y: na szczęście mamy zaprzyjaźnionego mechanika i za wymianę chłodnicy i płynu wziął nam tylko 320zł, więc super:tak:

Ja zagladam sie pochwalic. Wystarane na maj 2012

Zuz-Inka, aleś się ukryła i taka niespodzianka:tak: gratulacje:-D

Wczoraj kupiłam sobie botki i jeszcze jedną sukienkę i już na chrzciny wszystko mam:-) generalnie ostatnio kompletuję taką bardziej elegancką część garderoby, bo zawsze na sportowo, a potem jak przychodzi co do czego to nie mam w co się ubrać:eek:

Trzymam kciuki za staranka:tak: ja nie wiem jak wytrzymam jeszcze ten tydzień, bo tak 14-15 będę testować jak @ nie przyjdzie:tak:

Do góry