reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej, nie bylo mnie daon na bb bo mam wakacjowiczow.

gratuluije nowym zafasolkowanym mamusiom.
a starajacym sie przesyłam pozytywne fluidy, nie załamujcie sie w próbach.

ja dzis byłam na zakupach dla małego ..i juz nie moglam sie napatrzec na te malenkie ciuszki ,,,oczywiscie te dziewczynkowe... ale narazie tylko witaminkuje

bo to zwykle tak jest, ze jak sie ma jedno to chce sie drugie inne;-) choc ja chlopca od poczatku chcialam, wiec generalnie zadowolona jestem, ale jakbym miala 2 dziewczynki to tez bym nie narzekala

w norwegii mieszkam

Witam

Bunny tak testowałam dziś rano ,2 dni przed terminem @ i tak jak u wiki jedna krecha:-(
echhh
Wy to chociaż macie małe bejbiki i czas na starankach jakoś wam leci a mi ten miesiąc tak się dłużył a tu jeszcze jedna krecha:( Trochę się martwię niby to nie pierwsze dziecko ale po 15letniej przerwie...

Hej Kobitki,

Wczoraj wrociłam do pracy po urlopie...nawet było miło.. tylko cały dzien bolała mnie głowa po powrocie z pracy zwymiotywałam i miałam cisnienie 150/110, od razu polozylam sie spac, jak wstałam miałam 120/90.....boje sie ze cos moze zaszkodzic maluszkowi. W poniedziałek ide do gina musze mu o tym powiedziec.

maron
- dziekuje za linka:-)

zajrze poźniej nie mam weny do pisania. :-(

Viola moze troche czasu Ci potrzeba po takiej przerwie:confused: nie zalamuj sie tylko i bierz do roboty;-)

mmona troche za szybko na zatrucie ciazowe, ale...powinnas w zasadzie od razu na ip jechac, bys leki dostala takie bole glowy i cisnienie nie sa dobre, Ty masz zwykle jakie cisnienie?
maluchom szkodza drastyczne zmiany cisnienia
ja mialam zwyczajowo 145/95 z okresami 160/115, ale ja z natury mam nadcisnienie, malej nie zaszkodzilo, choc lekow nie bralam
powinnas naprawde z lekarzem sie skontaktowac i sprawdzic siusiu

justynaj to to mam do danii tylko przeszkode promowa, wzglednie 40 minut samolotem do kastrup, bo ja na zupelnym wybrzezu mieszkam, zreszta tu z wplywami dunskiego mowia;-)

reklama
hej ....

z fasolinki nici w tym cyklu :-( dostałam z samego rana @@ :-:)-(

tyle dobrze, ze dużo się dzieje u mie w domu, więc za bardzo o tym nie myślę, nie analizuję :)

dobra, na razie tyle, lece położyć Igora spać

Do góry