reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

mi sie poki co kupowac nic nie chce, moze dlatego, ze to druga ciaza i wyprawka prawie cala po myszy zostala, ciuchy poczatkowe mam uniwersalne a nawet niebieskie body na poczatek tez jest /bo mial byc chlopiec przeciez:-D/, zreszta w ogole staralam sie kupowac uniwersalne ciuchy nawet pozniej. Zreszta nie lubie duzo kupowac, bo robaczki szybko wyrastaja. Teraz przestane core pakowac w blue, bo zaraz buntowac sie bedzie dziecie, ze niebieskie nosi:-D ja osobiscie lubie w niebieskie ciuchy sie pakowac:-p

no, ale co urok robienia zakupow to urok:tak:

lubie kupowac zabawki:-p ostatnio jak kupilam jakies klocki edukacyjne fp /choc mala akurat za fp nie jest/ to mialam taki spokoj ze hej i dziecka nie bylo cale dwa dni:-D

reklama
Calogera nie smutaj mi się tu:-) Nie wolno! Sama nie zostaniesz, bo po pierwsze np. ja też ciągle jestem staraczką (i chyba jeszcze długo będę, gdyż coś mi nie wychodzi:-(), po drugie ani się obejrzysz a zafasolkujesz:tak:

Wlasnie dziewczyny :) ani sie nie obejrzycie, ja pare lat temu staralam sie o druga dzidzie i nic nie wychodzilo.a teraz za drugim razem wyszlo a wogole nie myslelismy ze sie uda.oboje myslelismy ze to beda dluuuugie starania. przede wszystkim luz luz i luz. mnie tez bylo ciezko sobie wmowic. ale powiedzcie sobie nie kazde jajeczko nadaje sie do zaplodnienia i dlatego czasem do niego nie dochodzi. albo tez owulacja jest w innym terminie i plemniczki sie mijaja z jajeczkiem. no mnie wyszly przedwczoraj nagle 2 kreski. Kolej na Was dziewczyny:) Powiem Wam, ze jak bylam staraczka to jest tu pelno stron zeby cos wpisac ale jak sie juz zaciazy to gdzie? moj termin to podobno kwiecien a kwietnia 2012 jeszcze nie ma. jasne jeszcze musze to potwierdzic u lekarza. ale testy raczej nie klama w ta strone :) mam nadzieje...

Witajcie,

tulę mocno!!!!!!!!!
iza -tak mi przykro kochana...utulam mocno/....wiem jak to boli...jak przychodzi...choc juz się człowiek nastawia, że jej nie będzie....
mnie bardzo boli brzuch...jak na @....i pewnie tez lada moment dostane....ale ja juz się nie doszukuje objawów....cierpliwie czekam...ale skoro dwa testy mi nic nie pokazały to pewnie za dwa dni...napisze to samo co Ty...
głowa do góry...bedziemy dalej sobie kibicować...i walczyć!

karolcia póki @ nie ma szansa jest !!!!!!!!!

CALOGERA UDA SIĘ , UDA SIĘ !!!!Sama musisz w to uwierzyć kochana!!!!!!!!
justyna j zapraszamy na kwietniówki!!!!!!!!!! sporo nas jzu jest :)

Witajcie:-D

Iza strasznie mi przykro:zawstydzona/y: ale głowa do góry i trzymam kciuki:-D

no mnie wyszly przedwczoraj nagle 2 kreski

Justyna ogromne gratulacje:-)

jak myślicie, uda się i nam nie?

Colgera no pewnie, że się uda:-)

Wackowi tylko 7 zawieszek zostało do zrobienia, więc może już w piątek wieczorkiem będzie w domu i już na te durne Węgry nie będzie musiał jechać więcej:tak:

My dziś chyba pojedziemy po pracy z Bartusiem nad jakąś wodę, bo jest taki gorąc, że szok i szkoda nie wykorzystać:tak:

hejj :)

zrobiłam przed chwilą test. Jestem przed terminem @@ jakieś 2-3 dni, no ale chciałam zrobić, bo dźwigam dużo ciężkich rzeczy tam na sali i wolałam sie upewnic co do ciąży.... no i I krecha :(((

No nic przynajmniej wiem na czym stoję :))

Zajrze do Was jutro, bo dzisiaj to już nie znajdę czasu.....

reklama
Hej dziewczynki!

Justynka gratuluje i zapraszam na kwietniowki!

Iza nie martw sie słońce ! Następny cykl przyniesie Ci szczęście.

Dana jak piesek?

Mama sówka zazdroszcze wypadu nad wodę bo u nas chyba zacznie padać juz sie ciemno zrobiło.

Viola i co testowałaś juz?

Wika test nic nie znaczy przed terminem @ więc proszę mi sie nie smutać. Ja tam wierzę ze będziesz majówka :p więc słońce i tak powinnaś sie oszczędzać.

Mam do ciężarówek pytanie. Trzeba robić badania na hiv i kiłę w ciąży? Ile taka przyjemność kosztuje?

Do góry