reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

a to jakies cuda robisz na glowie martolinka

odnosnie wlosow to szatynka jestem i wlasnie jak sobie blond strzelilam nic /jeszcze nie-mezowi/ nie mowiac, jak otworzylam drzwi mu po farbowaniu to on sie cofnal i spojrzal czy do dobrych trafil
laugh.gif
p.gif

trina pewno imie wilk istnieje, ale w pl raczej nie w obiegu, zreszta w wersji varg to nawet u mnie rzadkie /kolo 80 facetow w n teraz taka wersje nosi/ czesciej spotyka sie w wersji ulf.
a z wojciechem to tak niezupelnie, bo tez moglby byc to wiktor, zreszta oni sami nie potrafia do konca podac znaczenia imienia a zlozenie imienia øyvind to wyspa+wiatr wiec w ogole kongo
laugh.gif

niemniej maz woli wersje z wiki a ja ze to wilk - prezent szczescia;-) /i nie wiem czy jest tego odpowiednik polski/

zdrobnien tu nie ma - dodaje sie "maly" przed wyrazem wiec bedzie lille varg ;-) czyli wilczek

Bunny jak juz w 8 tyg idziesz to serduszko zobaczysz. To wkrotce w sumie
yes2.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Bunny, mówisz 6 września?? czyli w moje imieniny :-D

Liv, to już dla mnie zrozumiałe jest zdanie w Twojej sygnaturce "a ja wilka w sobie noszę":-)

Martolinka, baw sie dobrze u fryzjera :tak:

My czekamy na posiłki (mają przyjechać 3 kuzynki) i zabieramy sie za pakowanie :-D

iza -tak mi przykro kochana...utulam mocno/....wiem jak to boli...jak przychodzi...choc juz się człowiek nastawia, że jej nie będzie....
mnie bardzo boli brzuch...jak na @....i pewnie tez lada moment dostane....ale ja juz się nie doszukuje objawów....cierpliwie czekam...ale skoro dwa testy mi nic nie pokazały to pewnie za dwa dni...napisze to samo co Ty...
głowa do góry...bedziemy dalej sobie kibicować...i walczyć!

odnosnie wlosow to szatynka jestem i wlasnie jak sobie blond strzelilam nic /jeszcze nie-mezowi/ nie mowiac, jak otworzylam drzwi mu po farbowaniu to on sie cofnal i spojrzal czy do dobrych trafil

Ja miałam tak samo jak się na czekoladowo zafarbowałam. M w pierwszym szoku stwierdził, że wyglądam jak czarownica:-D

zdrobnien tu nie ma - dodaje sie "maly" przed wyrazem wiec bedzie lille varg ;-) czyli wilczek

Normalnie to chciałam napisać:-) Wilczek! :-)

Multicytat zjadł mojego posta:-D

P.S. Jestem fanką:-) A ja na poczatku myślałam, ze jak ten poziom osiągnę to już będę miała suwaczek ciążowy:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Iza przykro mi :-(
Liv na szczescie ukrywac juz nie musze ;-) pieknie wygladasz :tak: i brzucholek juz duzy :-)
wiecie, jednak mnie podkusilo i kupilam dzis troche wyprawkowych rzeczy na allegro :-D

Do góry