reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Właśnie tu są sprzeczne informacje, niby wg prawa nie wolno , ale wg czegoś tam innego wolno , na pewno nie wolno robić biżuterii. My najpierw trafiliśmy na kobietę która już chciała księdza wołać i kasę liczyć, to olaliśmy ja i pojechaliśmy do takiego zakładu który prowadzi rodzina, oni nam powiedzieli właśnie o tym że mamy prawo, nawet opowiadała historię że jeden mężczyzna który dużo podróżuję skremował swoich rodziców i woził ze sobą, a siostra podała do sądu , bo chciała pochować na cmentarzu , i sąd nie uznał trzymania trumny za naruszenie prawa.
Współczuję Ci tego co musiałaś przejść.
Widzę na zdjeciu masz dzieciątko? W jakim wieku? :-)

livastrid - ale to i tak już duże , mnie się cały czas wydaje że Ja na BB udzielam się dopiero od kilku tygodni , a tu już tyle babeczek urodziło w tym czasie :-)

reklama
Właśnie tu są sprzeczne informacje, niby wg prawa nie wolno , ale wg czegoś tam innego wolno , na pewno nie wolno robić biżuterii. My najpierw trafiliśmy na kobietę która już chciała księdza wołać i kasę liczyć, to olaliśmy ja i pojechaliśmy do takiego zakładu który prowadzi rodzina, oni nam powiedzieli właśnie o tym że mamy prawo, nawet opowiadała historię że jeden mężczyzna który dużo podróżuję skremował swoich rodziców i woził ze sobą, a siostra podała do sądu , bo chciała pochować na cmentarzu , i sąd nie uznał trzymania trumny za naruszenie prawa.
Współczuję Ci tego co musiałaś przejść.
Widzę na zdjeciu masz dzieciątko? W jakim wieku? :-)

livastrid - ale to i tak już duże , mnie się cały czas wydaje że Ja na BB udzielam się dopiero od kilku tygodni , a tu już tyle babeczek urodziło w tym czasie :-)
Tak mam.Kacperek.Ma prawie 21 miesięcy.
Karolek natomiast jest naszym Aniołem Stróżem.Codziennie się do niego modlę i nam bardzo pomaga.

BUNNY - GRATULACJE!!!

wiedziałam, że z tego bólu cycków coś będzie, ja miałam to samo ;-)
koniec kwietnia? ja prawie rok temu też zobaczyłam dwie kreseczki i miałam termin na przełom kwietnia i maja. W każdym razie super czas na dzieciątko!!! wirtualnie wznosze toast :tak:

Tak mam.Kacperek.Ma prawie 21 miesięcy.
Karolek natomiast jest naszym Aniołem Stróżem.Codziennie się do niego modlę i nam bardzo pomaga.

Widzę ze takie trochę podobne imiona wybraliście :-) to teraz planujecie drugi do parki ?;-)
bunny - no i gdzie ten test ? daj oczy nacieszyć ?
dołączam do pytania Izy - która następna ? :-) obstawiam danao :-p

Widzę ze takie trochę podobne imiona wybraliście :-) to teraz planujecie drugi do parki ?;-)
bunny - no i gdzie ten test ? daj oczy nacieszyć ?
dołączam do pytania Izy - która następna ? :-) obstawiam danao :-p

Ja też chcę:-)
Tak,nie chcę by Kacper był sam.Jak się uda to dobrze.Jak nie to trudno
Karol było na cześć Ojca św.Na drugie miała Emanuel.
Kacper podobał nam się.A on na drugie ma Karol.Po braciszku który jest przeciez święty i na pewno jest najlepszym patronem dla niego.:-)

reklama
trina - przesyłaj fluidki w dużej ilości , chętne się znajdą :-):tak:
gosiaczek - może za wcześnie jeszcze , jak dopiero w niedziele ma być @ :-)

Do góry