reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

Eluś to chyba dobrze że Fifi taki żywotny :-) przynajmniej wiesz że wszystko ok z nim:-)

Moja Julcia miała raz rota w tamtym roku i leżałyśmy 10 dni w szpitalu,niewiem czy pamiętacie,wyszłyśmy dzień przed 1 urodzinkami :-)

reklama
Elu super, że Fifi ma się lepiej, twarda sztuka ;-)

Xmama pamiętamy :tak:

U nas też słonko, ale piździ strasznie.

Hej, co słychac?Chyba wczoraj za wczesnie wiosne pochwaliłam bo dzisiaj zimno i pochmurno, ale mis maka narobiłyscie. Mnie małz wczoraj pol pizzy z pracy przywiozl bo na 16 godzin poszedł ale była z owocami morza i srednio smakowała, tak ze nie pojadłam:crazy::crazy::crazy::crazy:
Elżbietka super ze juz lepiej, teraz sie szykuj na jeszcze bardziej zywotnego Fila bo jak przestał zwracac to zywotnosc na pewno sie zwiekszy:-D:-D:-D:-D

Lorien ale mi ochoty na pizze narobiłaś,chyba dziś zamówimy heh:)

u nas jest ok,właśnie wróciliśmy z zakupów,kupiłam dla synka buciki na wiosnę do biegania:)
pogoda jest u nas śliczna:)
lecę obiad zrobić i wybieramy się całą rodzinką na spacer:)

pozdrawiam was!

Agnieszka smacznego :tak:;-)
dzięki bardzo:) mąż właśnie poszedł do pizzerii po pizze i do sklepu po piwko,będziemy oglądać za chwilkę film a młody oczywiście z nami:)

Lorien współczuję niedzieli w pracy,w domu powinnaś być kochana,odpoczywać i relaksować się ale widać że nie zawsze jest tak dobrze i trzeba pracować niestety:) 3 maj się :)

reklama