reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Agapasku
U mnie dzisiaj ładnie było tylko wiało,mam nadzieje że w końcu będziecie mieli ładną pogode i pospacerujecie:tak:
A mój mały ma 38 gorączki,mam nadzieje że to na ząbki ale pójde jutro jak coś do lekarza

Oj kurcze, oby to było na ząbki. Ale masz rację lepiej idź i sprawdź to. U nas babcie chore, chodzą z chrypką i mają zakaz zbliżania się do małego... mam nadzieję, że my z Wojtusiem nic nie załapiemy :)

reklama
Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę :)

Madziu - to męczysz się kochana z ząbkami ??

Patrysiu - ale Ci zazdroszczę nocki :-):-) Też bym tak chciała :-):-)

U nas spokój... tzn. jak na pełnym etacie mamusi :-):-) karmienie, kupki, przewijanie i tak w kółko :-):-):-) Śpię na stojąco, siedząco i w każdej innej pozycji :-):-) czyli wyrabiam normę młodej mamusi :-D:-D:-D
Nie mogę się doczekać już jak wyjdziemy trochę na dwór, bo ja już dwa tygodnie nie wychodziłam nigdzie...czekamy więc na ładniejszą pogodę :-):-)

Buziaczki dla Was.
He he wyrobisz norme i będzie lepiej. Wojtuś sie musi do świata przyzwyczaić. :)

Hej Agapasku
U mnie dzisiaj ładnie było tylko wiało,mam nadzieje że w końcu będziecie mieli ładną pogode i pospacerujecie:tak:
A mój mały ma 38 gorączki,mam nadzieje że to na ząbki ale pójde jutro jak coś do lekarza
Oby ząbki i oby szybko wyszły :)

DZIEN DOBRY:-)
Nie do konca kochane miałam taką fajną noc a powód Dominiś on już taki nie jest łaskawy dla mnie:-p

MADZIAS i jak Kacperek kurcze zebolki dają popalić:sorry:oby u nas poszło tak gładko jak u Dominisia nie wiedziałąm kiedy następne wychodziły po prostu tylko liczyłam je:-D

Madziu jak nocka?

p.s. Rurki? - się laszczysz ;)
Nocka nawet ok,mimo gorączki
Rozmawiałam z położną jak mały ma temperature powyżej 38 to ją zbijam.Czekam do rana i jak nie zejdzie to mam przyjść
Teraz właśnie usnął,ma stan podgorączkowy i nic więcej-na szczęście:tak:
Zanim skończyłam pisać to sie obudził;/

Laszcze sie laszcze;p;p
DZIEN DOBRY:-)
Nie do konca kochane miałam taką fajną noc a powód Dominiś on już taki nie jest łaskawy dla mnie:-p

MADZIAS i jak Kacperek kurcze zebolki dają popalić:sorry:oby u nas poszło tak gładko jak u Dominisia nie wiedziałąm kiedy następne wychodziły po prostu tylko liczyłam je:-D
Super miałaś:tak:

mam chwile to pisze:)
bedny Kacperek:(ciekawe jak moj maly zniesie zabki jak juz bedzie tak daleko
a tak to u nas ok choc Oliwek ostatnio zmierzluszek byl ale to chyba ta pogoda i dworku mu brakuje
w czwartek idziemy na szczepienie a ja juz od wczoraj przezywam jak to bedzie
pewnie bede plakac razem z nim...taki sie ze mnie mieczak stal:))
rurki,Madziu ale ci zazdroszcze,ja to jeszcze wygladam jak klops;))

reklama
witam was

Agapas, Justyś śliczne te wasze bąbelki małe są :-) szczęśliwe mamusie co? ;)))

mocno was wszystkie tu
pozdrawiam
mało zaglądam ostatnio na bb
zastój mam

buziaki

Do góry