reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej :happy2:

Widzę, że tu jakieś pszczółki latają ;-) Trzymam mocno kciuki za te bzykanka :-D

Patrysiu
cudne chłopaczki :tak:

Madziu
niech te okropne choróbska uciekają w siną dal! Dobrze, że już lepiej się czujecie. Całuski dla Kacperka :*
Dziękuje:-)
A gdzie ty sie podziewasz,że Cie tak tu mało?

reklama
No to czekamy wtedy ale tez mam podejrzenie że Wojtuś już na świecie:-)ps.a jak MADZIAS zdrówko bo wyczytałam ze było nieciekawie:sorry2:zdrówka dla waszystkich:tak:

witam się :)

Na usg wszystko dobrze i prawdłowo:)
jestem już dobre kilka dni po owu tak wiec dzien testu nieco przybliżony ;)
pęcherzyki popękały i jest płyn wiec szansa na dzidzie jak najbardziej jeżeli dojdzie do zapłodnienia!
ogólnie jestem spokojniejsza:)
Pozdr!

Kinia to rewelacyjne wieści. Trzymam kciuki za pełne jajeczko:-D

Hejka

U mnie tydzien urlopu juz minal i zostaly jeszcze dwa. Starania czesto gesto, wszystko ok.

Pozdrawiam Was i trzymam kciuki :)

Tu też kciuki zaciśnięte:tak:

WITAJCIE KOCHANE!:-D

Tęskiniłyście?bo ja taaakk:tak:

Joziuuu jak mnie dłuuugo nie było:baffled:ale już jestem:-p

Problemy miałam techniczne z netem masakra noooo:no:

Postaram się nadrobić wszystko ale jak to wyjdzie w praniu to nie wiem:rofl2:

Buziolki dla was i czas nadrabiania czytania:-D

EDIT:Jak tam u AGAPAS?Wojtuś na świecie już jest ?:)

Ps.przypominamy się;-)

Tęskniłyśmy Patrysiu tęskniłyśmy:-D

Hej :happy2:

Widzę, że tu jakieś pszczółki latają ;-) Trzymam mocno kciuki za te bzykanka :-D

Patrysiu
cudne chłopaczki :tak:

Madziu
niech te okropne choróbska uciekają w siną dal! Dobrze, że już lepiej się czujecie. Całuski dla Kacperka :*

Jak się czujesz bo termin zbliza się wielkimi krokami:-)

Dziękuje:-)
A gdzie ty sie podziewasz,że Cie tak tu mało?

Jak tam Madziu zdrówko?

No to czekamy wtedy ale tez mam podejrzenie że Wojtuś już na świecie:-)ps.a jak MADZIAS zdrówko bo wyczytałam ze było nieciekawie:sorry2:zdrówka dla waszystkich:tak:
Już jest lepiej:tak:
Kinia to rewelacyjne wieści. Trzymam kciuki za pełne jajeczko:-D

Tu też kciuki zaciśnięte:tak:

Tęskniłyśmy Patrysiu tęskniłyśmy:-D

Jak się czujesz bo termin zbliza się wielkimi krokami:-)

Jak tam Madziu zdrówko?
Już lepiej:tak:
Kasiu co słychać?

Coś mi jakoś ostatnio nie po drodze z netem ;-) Zaglądam tylko, sprawdzam maila, poczytam troszkę co na BB i uciekam :sorry2:

A czuję się od kilku dni coraz ciężej. W nocy męczą mnie bóle bioder i nóg (od spania na bokach) :baffled: Tak ogólnie nie przytyłam dużo (5kg), tylko brzuch mi urósł, ale ciężar odczuwam :sorry2: Szybko się męczę i nie mam czasem na nic ochoty.
Ale ja to nic tam, ważne żeby z maluszkiem było ok :tak:
Może i termin zbliża się wielkimi krokami ale chciałabym żeby czas płynął jeszcze szybciej i żeby maluch już był "donoszony" :yes: Mam nadzieję, że te ostatnie 3 miesiące nie będą mi się mocno dłużyły :wink:

No właśnie, dziś zajrzałam na profil agapaska, bo tu ani widu ani słychu, a Wojtuś (jestem tego samego zdania co Wy) raczej już na świecie :-)

A teraz już mówię Słodkich Senków Kobietki :happy2:

Coś mi jakoś ostatnio nie po drodze z netem ;-) Zaglądam tylko, sprawdzam maila, poczytam troszkę co na BB i uciekam :sorry2:

A czuję się od kilku dni coraz ciężej. W nocy męczą mnie bóle bioder i nóg (od spania na bokach) :baffled: Tak ogólnie nie przytyłam dużo (5kg), tylko brzuch mi urósł, ale ciężar odczuwam :sorry2: Szybko się męczę i nie mam czasem na nic ochoty.
Ale ja to nic tam, ważne żeby z maluszkiem było ok :tak:
Może i termin zbliża się wielkimi krokami ale chciałabym żeby czas płynął jeszcze szybciej i żeby maluch już był "donoszony" :yes: Mam nadzieję, że te ostatnie 3 miesiące nie będą mi się mocno dłużyły :wink:

No właśnie, dziś zajrzałam na profil agapaska, bo tu ani widu ani słychu, a Wojtuś (jestem tego samego zdania co Wy) raczej już na świecie :-)

A teraz już mówię Słodkich Senków Kobietki :happy2:
Ojj na pewno Ci coraz ciężej,ale jeszcze troszeczke:tak::-)
Mnie też męczyły bóle bioder od spania na bokach i to czasem strasznie
No nie przytyłaś dużo,ale jeszcze troszke przed Tobą :-D Żartuje :-)
Dobranoc,miłych snów

Witam:)))

Mi też się wydaje że Agapas już urodziła!!!! :tak::-) kochana czekamy tu na ciebie!
Patrysiu witaj:) fajnie ze jestes! śliczne zdjecia no no jakie chłopaczki
Madzia ciesze się że już lepiej... :)
Black Opal nie dziwie sie że ci ciężko :) jeszcze troszkę i bedziesz wyzwolona! ;))

Hej Lasencje,

Ale puściutko...

Madziu - jak zdrówko? Pędzel jest znow w promocji. Kiedy składasz zamówienie?

U mnie leeeeeeeejeeeeeeeeeeee, masakra totalna a na 18:15 mamy iść do ortopedy :/

Hej Lasencje,

Ale puściutko...

Madziu - jak zdrówko? Pędzel jest znow w promocji. Kiedy składasz zamówienie?

U mnie leeeeeeeejeeeeeeeeeeee, masakra totalna a na 18:15 mamy iść do ortopedy :/
Hej Madziu
Już jest ok,tylko mam głos zachrypnięty i chyba węzły powiększone;/
Jest pędzel jest;)
Zamówienie jeszcze nie wiem kiedy robie,chyba w przyszłym tygodniu
U mnie też leje i wieje,masakraa
My byliśmy wczoraj u moich rodziców,mały jak sie obudził,uśmiechnął sie do nich i mówi "baba" :)) Mój słodziak mały:)
A tak zapiernicza na czworaka,że musze za nim latać,teraz śpi:)

Madziu sprawdzałam harmonogram i powinnam dzisiaj robić zamówienie,a nie dam rady zebrać
Więc już zbieram i robie w niedziele zamówienie;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Madziu
Już jest ok,tylko mam głos zachrypnięty i chyba węzły powiększone;/
Jest pędzel jest;)
Zamówienie jeszcze nie wiem kiedy robie,chyba w przyszłym tygodniu
U mnie też leje i wieje,masakraa
My byliśmy wczoraj u moich rodziców,mały jak sie obudził,uśmiechnął sie do nich i mówi "baba" :)) Mój słodziak mały:)
A tak zapiernicza na czworaka,że musze za nim latać,teraz śpi:)
Ale czad, babcia pewnie zadowolona ;)
A ja zakatarzona. Wczoraj przemokłam do suchej nitki. Z włosów to mi ciekło - ale sie nieźle uśmiałam przy okazji więc luz. Jakby mi sie przeziębienie rozkręcało to echinaceą sie potraktuje.
A Igor mi od paru dni piszczy. Wymiękam bo taki głośny jest że jak sie za blisko ucho przystawi to bębenki pękają. A i szczypie mnie łobuz i sie cieszy jak mówie ała. :D
Trzymaj kciuki za ortopede bo sie boje.
Madziu sprawdzałam harmonogram i powinnam dzisiaj robić zamówienie,a nie dam rady zebrać
Więc już zbieram i robie w niedziele zamówienie;)
Ok, to ja na bank pędzel i ten w kamieniu to teraz jest? No i popatrze co tam jeszcze :)

Do góry