reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki!
Zacznę od tego, że jakoś tak zapomniałam zrobić zdjęcia włosków w dzień a teraz to tak nie widać różnicy, więc zrobię fotkę jutro.

Maggie zaraz wyślę namiary na allegro bo tam jest wszystko napisane co trzeba podać (tj wymiary itp.). Będzie łatwiej.

Madziu jak zwykle wyprawa do rodzinki i jakieś "dobre rady":wściekła/y:

Oluś doczekamy się i my. Nie martw się nie jesteście sami bo ja i M też na razie nie możemy się starać bo muszę najpierw usunąć tego guzka (tak a propo to jadę do lekarza w czwartek na konsultację) a nie wiem ile to jeszcze potrwa:tak:

Ren widzę, że Cię śpiączki trzymają:-D
Cześć Kasiu
To poczekamy,aż zrobisz zdjęcie w dzień:tak:
No właśnie wyprawa do rodzinki i widzisz,jeszcze dzisiaj mi teściowa mówi że jak pojechaliśmy to dziadek męża mówił,że my nie chcemy dać dziecku popłakać:confused::wściekła/y: Nie no to już chore jest,mówie do niej,że dziecku przecież nie da sie zabronić płakać,ech szkoda słów:wściekła/y:
Trzymam kciuki za wizyte:tak:

No nic nikogo nie ma to uciekam spać
Dobranoc dziewczynki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madziu współczuję tych wszystkich "dobrych rad":baffled:
Kurka jak ja sobie pomyślę, że mi tak będą gadac:baffled: Juz moja mama mówi.. eh.. a założysz to i to, tyle i tyle musi spac:baffled:tragedia..:baffled:

Madziu współczuję tych wszystkich "dobrych rad":baffled:
Kurka jak ja sobie pomyślę, że mi tak będą gadac:baffled: Juz moja mama mówi.. eh.. a założysz to i to, tyle i tyle musi spac:baffled:tragedia..:baffled:
Agniesiak musisz po prostu nie dać sobie wejść na głowe i tyle ja nie daje,denerwuje sie jak gadają,ale mówie im swoje;-)

Cześć dziewczynki
My już pospaliśmy,coś źle dzisiaj spałam bo mnie kręgosłup boli jak nie wiem:baffled:
Miłego dnia życze

reklama
Do góry