reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale jakoś ostatnio coraz mniej sił mam:baffled:

Po wizycie wszystko w porządku, Bartuś waży 3100-3200kg i ginek powiedział, że jakbym rodziła za 2-3 tygodnie to nawet 4kg może ważyć (Mężuś obstawia już od dawna 4200g):szok: pytał czy dam radę urodzić takiego "wielgaska", a ja mu na to, że chciałabym urodzić naturalnie, ale jak to będzie to nie wiem:confused::happy2: mały jest ułożony prawidłowo główką do dołu i dalej nieźle wywija w brzuszku:sorry2: aha no i dostałam L4 do 24 lutego i skierowanie do szpitala na 25 lutego, bo wtedy będę już po terminie i chyba będą wtedy wywoływać:dry: no chyba, że wcześniej będzie się coś działo to torba i do szpitala:-D

Buziaczki i mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku:-)

A to mój brzusio:
Zobacz załącznik 203928Zobacz załącznik 203929
Super,że wszystko dobrze.Będzie duży chłopczyk:tak:
Śliczny brzuszek:-)

reklama
Mamo sówko już niedługo:) Hihi:)
Olu..-szkoda słów:no::wściekła/y: normalnie az mnie roztelepało:wściekła/y: co za babsko!
Patrysiu super filmik i jak ładnie sobie gaworzy Alanek:)
A ja zrobiłam ciasto dziś:cool2: Właśnie wylączyłam piekarnik.. a jakie zapachy..:cool2:
Ciasto FANTA

Składniki:

mąka, 3 szklanki
cukier, 2 szklanki
jajka, 4
olej, 1szklanka
fanta, 1 szklanka
proszek do pieczenia, 1 paczka (15gr)
cukier waniliowy, 2 paczki
sol, szczypta

1. Wszystkie składniki wsypać do wielkiej miski razem z gazującą fantą i na powolnych obrotach miksować (lub powoli mieszać )

2. Geste, lejące ciasto wylać na kwadratową blachę ,piec na 180stopni 40 do 50 minut, aż ciasto będzie rumiane a z piekarnika będzie ulatniał się cytrynowy zapach.Upieczone wyciągnąć z piekarnika , poczekać aż wystygnie posypać cukrem pudrem, kroić na porcje i gotowe ! Smacznego

czesc Wam ja narazie sie tylko melduje ;-) moze pozniej poczytam co u Was naarzie to spiaca jestem :sorry2: pozdrawiam serdecznie!!

Mamo sówko już niedługo:) Hihi:)
Olu..-szkoda słów:no::wściekła/y: normalnie az mnie roztelepało:wściekła/y: co za babsko!
Patrysiu super filmik i jak ładnie sobie gaworzy Alanek:)
A ja zrobiłam ciasto dziś:cool2: Właśnie wylączyłam piekarnik.. a jakie zapachy..:cool2:
Ciasto FANTA

Składniki:

mąka, 3 szklanki
cukier, 2 szklanki
jajka, 4
olej, 1szklanka
fanta, 1 szklanka
proszek do pieczenia, 1 paczka (15gr)
cukier waniliowy, 2 paczki
sol, szczypta

1. Wszystkie składniki wsypać do wielkiej miski razem z gazującą fantą i na powolnych obrotach miksować (lub powoli mieszać )

2. Geste, lejące ciasto wylać na kwadratową blachę ,piec na 180stopni 40 do 50 minut, aż ciasto będzie rumiane a z piekarnika będzie ulatniał się cytrynowy zapach.Upieczone wyciągnąć z piekarnika , poczekać aż wystygnie posypać cukrem pudrem, kroić na porcje i gotowe ! Smacznego
Musze zapisać i zrobić :tak:
czesc Wam ja narazie sie tylko melduje ;-) moze pozniej poczytam co u Was naarzie to spiaca jestem :sorry2: pozdrawiam serdecznie!!
Pośpij troszke:tak:

Dziękuje kobitki za miłe słowa co do Alanka:-)

Ja tak w doskoku bo czekam na M ale widze że już jest przyjechany:tak:

Kobitki ja tylko na chwilkę bo wypadła mi plomba i boli mnie ząb. Jutro muszę iść rano do dentysty.
Nie udało mi się wkleić zdjęć bo wejście do komputera jest zrąbane i nie mogłam zgrać zdjęć z komórki:-)

Kobitki ja tylko na chwilkę bo wypadła mi plomba i boli mnie ząb. Jutro muszę iść rano do dentysty.
Nie udało mi się wkleić zdjęć bo wejście do komputera jest zrąbane i nie mogłam zgrać zdjęć z komórki:-)
Ojj bidulko,leć leć do dentysty
Oki to czekamy nadal na zdjęcia:-)

Cześć dziewczynki
Ja miałam troche ciężką nocke,mały marudził,przebudzał sie ,kręcił:baffled:
Coś ostatnio tu pusto:-(
Gdzie sie podziewacie?

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
U nas była właśnie położna no i wszystko dobrze jest papierki spisała no i teraz tylko czekać na pierwsze szczepienia no i tam dowiem się ile waży synek bo tu niewazyła;-)
ojej to szybciutko do dentysty:tak:czekam i ja na zdjątko;-)
Cześć dziewczynki
Ja miałam troche ciężką nocke,mały marudził,przebudzał sie ,kręcił:baffled:
pewnie ząbki dają ostro dać o sobie co i Kacperkowi to przeszkadza:sorry:

Do góry