reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Pewnie nie ma co,tym bardziej że tak jak mówisz do marca już blisko
A mam nadzieje,że sie nie będziecie musieli martwić potem:tak:

No ja tez, bo juz w kolko jeden i ten sam temat sie ciagnie z mojej strony tutaj na forum. Albo etap staran (jak teraz) potem wyczekiwanie a potem zalamka po okresie, i tak w kolko zanudzam.

Jakie macie plany na dzisiaj, masz swojego T w domku ??

reklama
No ja tez, bo juz w kolko jeden i ten sam temat sie ciagnie z mojej strony tutaj na forum. Albo etap staran (jak teraz) potem wyczekiwanie a potem zalamka po okresie, i tak w kolko zanudzam.

Jakie macie plany na dzisiaj, masz swojego T w domku ??
Nie zanudzasz nie zanudzasz
Nie mamy planów bo mój T idzie na nocke i to wcześniej musi jechać troche
Po 18 kąpiel małego i zostajemy sami

Nie zanudzasz nie zanudzasz
Nie mamy planów bo mój T idzie na nocke i to wcześniej musi jechać troche
Po 18 kąpiel małego i zostajemy sami

Moj ma teraz 4 dni na rano a ja zaczynam poploudniowki, wiec sie krotko bedziemy widywac, bo ja bede konczyc o 22 to on juz bedzie sie szykowal spac o tej porze.

Nic uciekam Madziu na troche, ale postaram sie wpasc pozniej.
Ucaluj Kacperka i milej niedzieli :tak:

Moj ma teraz 4 dni na rano a ja zaczynam poploudniowki, wiec sie krotko bedziemy widywac, bo ja bede konczyc o 22 to on juz bedzie sie szykowal spac o tej porze.

Nic uciekam Madziu na troche, ale postaram sie wpasc pozniej.
Ucaluj Kacperka i milej niedzieli :tak:
Ojj to rzeczywiście mało sie będziecie widzieć:-(
Oki,ja zaraz lece kąpać małego
Pewnie potem będe

Ola trzymaj sie dzielnie napewno juz niedlugo bedziecie miec swoja kochana fasolke:tak: a od czasu do czasu mozna sie rozkleic bo to nawet pomaga sie odstresowac i wyrzucic z siebie troche zlej energii;-) trzymam za Was kciuki:tak:

Agniesiak odpoczywaj duzo i uwazaj na Was, trzymaj sie dzielnie:blink:

Madzia odpoczelas po wczorajszej imprezie?;-)

ja dzis leniwy dzien mialam i duzo odpoczywalismy :-p

Ola trzymaj sie dzielnie napewno juz niedlugo bedziecie miec swoja kochana fasolke:tak: a od czasu do czasu mozna sie rozkleic bo to nawet pomaga sie odstresowac i wyrzucic z siebie troche zlej energii;-) trzymam za Was kciuki:tak:

Agniesiak odpoczywaj duzo i uwazaj na Was, trzymaj sie dzielnie:blink:

Madzia odpoczelas po wczorajszej imprezie?;-)

ja dzis leniwy dzien mialam i duzo odpoczywalismy :-p
Odpoczełam,pospałam troche
Nie stresuje sie już przynajmniej:tak:

no to fajniutko i dobrze ze odstresowana jestes ;-)to zycze milego wieczorku :-)
Dziękuje i wzajemnie:tak:
Zamówiłam dzisiaj mate dla małego bo ta taka jakaś mała jest:dry:

Maggie kochana widze Cie:-p
Fajnie,że Jesteś:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczynki!
Zacznę od tego, że jakoś tak zapomniałam zrobić zdjęcia włosków w dzień a teraz to tak nie widać różnicy, więc zrobię fotkę jutro.

Maggie zaraz wyślę namiary na allegro bo tam jest wszystko napisane co trzeba podać (tj wymiary itp.). Będzie łatwiej.

Madziu jak zwykle wyprawa do rodzinki i jakieś "dobre rady":wściekła/y:

Oluś doczekamy się i my. Nie martw się nie jesteście sami bo ja i M też na razie nie możemy się starać bo muszę najpierw usunąć tego guzka (tak a propo to jadę do lekarza w czwartek na konsultację) a nie wiem ile to jeszcze potrwa:tak:

Ren widzę, że Cię śpiączki trzymają:-D

Do góry