reklama
Madziaas
Już jesteś:)
My nie szliśmy bo nie jest za ciepło a nie chciałam małego ciągać,bo to na cmentarzu pełno ludzi na pewno było jak zawszeMój M pojechał na cmentarz
Madziaas
Masz racje,jest tak pięknieJa też nie byłam ale lubię tak wieczorem tam iść jest wtedy tak inaczej.
Madziaas
Może to przez pogodecoś dzisiaj mi się spac chce. Chyba nie pooglądam za długo wieczorem telewizji.
Ale wiesz ja na początku ciąży więcej spałam
monika18815
Fanka BB :)
to spij kochana jak masz na to ochote!
Agniesiak85
Ja dziś wczesnie wstalam. Moja mama ma przechlapane bo była z facetem i sie rozstali a teraz ten ją nęka... Wczoraj przyjechał do niej i stał pod drzwiami, wysylal jej mmsy z grobem mojej babci, straszyl i mowil,ze sie nie ruszy do rana. masakra jakas! Mama na policje zadzwonila ale ten dziad zdazyl juz pojechac...do mojej cioci Ciotka go przepędziła i znów do mamy przyjechal, masakra jakaś. Wysyła jej ciągle smsy, straszy, że spotkają się w sądzie, wysyła maile, nawet profil na NK jej załozył i powymyslał na nia takie rzeczy, że głowa pęka...Napisałam do administratorów i mama ma na policje dzwonic. Wogole jej cv napisal i przeslal na maila, oczywiście same oszczerstwa itp. Cały czas pisze w listach na końcu, ze ja kocha, i kochac bedzie do śmierci.. Nawet do mnie wypisuje ten dziad...na nk i wogóle, eh..
reklama
Justys84
ja nie wiem co sie to dzieje z tymi mezczyznami co to wogole za zachowanie,szok!zamiast sie rozstac jak dorosly czlowiek to zachowuje sie jak malolat i jak tu teraz ma Twoja mama normalnie zyc!?Ja dziś wczesnie wstalam. Moja mama ma przechlapane bo była z facetem i sie rozstali a teraz ten ją nęka... Wczoraj przyjechał do niej i stał pod drzwiami, wysylal jej mmsy z grobem mojej babci, straszyl i mowil,ze sie nie ruszy do rana. masakra jakas! Mama na policje zadzwonila ale ten dziad zdazyl juz pojechac...do mojej cioci Ciotka go przepędziła i znów do mamy przyjechal, masakra jakaś. Wysyła jej ciągle smsy, straszy, że spotkają się w sądzie, wysyła maile, nawet profil na NK jej załozył i powymyslał na nia takie rzeczy, że głowa pęka...Napisałam do administratorów i mama ma na policje dzwonic. Wogole jej cv napisal i przeslal na maila, oczywiście same oszczerstwa itp. Cały czas pisze w listach na końcu, ze ja kocha, i kochac bedzie do śmierci.. Nawet do mnie wypisuje ten dziad...na nk i wogóle, eh..
Podziel się: