reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
czesc dziewczynki moja maja ma dzisiaj takie humorki ze zaczynam sie zastanawiac co ona bierze:)))
kroczku ja chodzilam do hazego na woj. polskiego:)))a tego Twojego lekarza nie znam niestety:)))

co do kolezanek starajacych sie o malenstwo to NAPEWNO WAM SIE UDA!!!
trzeba tylko bys dobrej mysli, pozytywnie nastawionym i wisiec nogami do góry:)))
jak ja sie staralam to moj mezus powiedzial ze jest bezplodny a ja nie chce jego nasienia bo wylatuje z powrotem:)))) tacy sa wszyscy faceci???:)

Na prawde ja zawsze sie denerowałam,wypytywałam lekarza o wszystko
Kurcze martwie sie o Maggie,miała w czwartek mieć usg i sie nic nie odzywa:-(

Madziu w nie masz do niej żadnych namiarów? Nie wiem może na innym wątku dziewczyny cos wiedzą o maggie. A tak poza tym faktycznie coś pisała że ma problem ale nie wiem o co chodziło. Mam nadzieję ze to nic powaznego.

Madziu w nie masz do niej żadnych namiarów? Nie wiem może na innym wątku dziewczyny cos wiedzą o maggie. A tak poza tym faktycznie coś pisała że ma problem ale nie wiem o co chodziło. Mam nadzieję ze to nic powaznego.
Nie mam namiarów,spróbuje napisać na grudniówkach może coś wiedzą

czesc dziewczynki moja maja ma dzisiaj takie humorki ze zaczynam sie zastanawiac co ona bierze:)))
kroczku ja chodzilam do hazego na woj. polskiego:)))a tego Twojego lekarza nie znam niestety:)))

co do kolezanek starajacych sie o malenstwo to NAPEWNO WAM SIE UDA!!!
trzeba tylko bys dobrej mysli, pozytywnie nastawionym i wisiec nogami do góry:)))
jak ja sie staralam to moj mezus powiedzial ze jest bezplodny a ja nie chce jego nasienia bo wylatuje z powrotem:)))) tacy sa wszyscy faceci???:)

Moniko troszkę się denerwuje bo strasznie długo czekaliśmy z M na tego maluszka i boję się że 3 z rzędu porażki bym nie zniosła psychicznie a poza tym niestety czasami mam kiepskie dni pod względem humorku i dlatego tak mam.

reklama
To nie myśl o złych rzeczach tylko o tych dobrych:)
ja sobie powtarzałam ze musi być wszystko dobrze,,,i nie przyjmuje innej sytuacji do wiadomości:)
napewno tym razem sie uda..napewno....uśmiechaj sie duzo. i duzo odpoczywaj...śpij jak tylko masz na to ochote:)

Do góry