reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Wiem,że masz stresa bo ja sama miałam zawsze przed wizytąMadziu nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo bym chciała, żeby było dobrze. Muszę myśleć pozytywnie ale ja zawsze mam mega stresa przed każdą wizyta.
Ale główka do góry
monika18815
Fanka BB :)
czesc dziewczynki moja maja ma dzisiaj takie humorki ze zaczynam sie zastanawiac co ona bierze))
kroczku ja chodzilam do hazego na woj. polskiego))a tego Twojego lekarza nie znam niestety))
co do kolezanek starajacych sie o malenstwo to NAPEWNO WAM SIE UDA!!!
trzeba tylko bys dobrej mysli, pozytywnie nastawionym i wisiec nogami do góry))
jak ja sie staralam to moj mezus powiedzial ze jest bezplodny a ja nie chce jego nasienia bo wylatuje z powrotem))) tacy sa wszyscy faceci???
kroczku ja chodzilam do hazego na woj. polskiego))a tego Twojego lekarza nie znam niestety))
jak ja sie staralam to moj mezus powiedzial ze jest bezplodny a ja nie chce jego nasienia bo wylatuje z powrotem))) tacy sa wszyscy faceci???
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Madziu w nie masz do niej żadnych namiarów? Nie wiem może na innym wątku dziewczyny cos wiedzą o maggie. A tak poza tym faktycznie coś pisała że ma problem ale nie wiem o co chodziło. Mam nadzieję ze to nic powaznego.
Madziaas
Już jesteś:)
Nie mam namiarów,spróbuje napisać na grudniówkach może coś wiedząMadziu w nie masz do niej żadnych namiarów? Nie wiem może na innym wątku dziewczyny cos wiedzą o maggie. A tak poza tym faktycznie coś pisała że ma problem ale nie wiem o co chodziło. Mam nadzieję ze to nic powaznego.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
czesc dziewczynki moja maja ma dzisiaj takie humorki ze zaczynam sie zastanawiac co ona bierze))
Moniko troszkę się denerwuje bo strasznie długo czekaliśmy z M na tego maluszka i boję się że 3 z rzędu porażki bym nie zniosła psychicznie a poza tym niestety czasami mam kiepskie dni pod względem humorku i dlatego tak mam.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Nie mam namiarów,spróbuje napisać na grudniówkach może coś wiedzą
To jak się czegoś dowiesz to daj znać.
reklama
monika18815
Fanka BB :)
To nie myśl o złych rzeczach tylko o tych dobrych
ja sobie powtarzałam ze musi być wszystko dobrze,,,i nie przyjmuje innej sytuacji do wiadomości
napewno tym razem sie uda..napewno....uśmiechaj sie duzo. i duzo odpoczywaj...śpij jak tylko masz na to ochote
ja sobie powtarzałam ze musi być wszystko dobrze,,,i nie przyjmuje innej sytuacji do wiadomości
napewno tym razem sie uda..napewno....uśmiechaj sie duzo. i duzo odpoczywaj...śpij jak tylko masz na to ochote
Podziel się: