reklama
Madziaas
Już jesteś:)
NIestety dotarla @ dzisiaj nad ranem- takze cykl poszedl na straty, jeszcze moj mnie zeslabil i wogole mam dosc. Bylam w kosciele a tam co druga mloda para z wozkiem no kur.....a mac jakbym jeszcze za malego miala dola. Jakie zycie jest niesprawiedliwe
Przykro mi kochana,na prawde
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ja jutro jak będzie świeciło słoneczko to wybiorę się na podwórko chociaż na 5 min bo oszaleję. Dziś jak spojrzałam w lustro to się troszkę podłamałam. Jakieś krostki mam na twarzy, blada jestem jak prześcieradło, włosy od leżenia i wycierania w poduszkę zaczęły mi się rozdwajać i wypadać, bez makijażu ogólna masakra. Nawet nóg nie mogę ogolić bez krostek potem.
Madziaas
To wyjdź na chwileczke,tylko uważaj na siebie i nie przemęczaj sieJa jutro jak będzie świeciło słoneczko to wybiorę się na podwórko chociaż na 5 min bo oszaleję. Dziś jak spojrzałam w lustro to się troszkę podłamałam. Jakieś krostki mam na twarzy, blada jestem jak prześcieradło, włosy od leżenia i wycierania w poduszkę zaczęły mi się rozdwajać i wypadać, bez makijażu ogólna masakra. Nawet nóg nie mogę ogolić bez krostek potem.
Madziaas
No tak,nie dziwie Ci sieNie będę długo ale muszę wyjść na chwilkę. W ogóle to ja zawsze pracowałam z ludźmi tak więc bardzo mi tego brakuje. Tego kontaktu z innymi ludźmi.
Madziaas
Acha,to daj znać po wizycie.Do czwartku szybko zleci :-)Gina mam w ten czwartek. Mam nadzieję, że już będzie serduszko i że moje maleństwo się dobrze rozwija.
Będzie serduszko i wszystko jest dobrze
reklama
Podziel się: