reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ola ja też miałam taką fazę, że jak stracilam maleństwo to jak na złość wszędzie na każdym kroku widziałam kobiety w ciązy i z wózkami. Rozumiem ale tak jak pisałam na pewno ci się w końcu uda.

reklama
NIestety dotarla @ dzisiaj nad ranem- takze cykl poszedl na straty, jeszcze moj mnie zeslabil i wogole mam dosc. Bylam w kosciele a tam co druga mloda para z wozkiem no kur.....a mac jakbym jeszcze za malego miala dola. Jakie zycie jest niesprawiedliwe

Przykro mi kochana,na prawde

Ja jutro jak będzie świeciło słoneczko to wybiorę się na podwórko chociaż na 5 min bo oszaleję. Dziś jak spojrzałam w lustro to się troszkę podłamałam. Jakieś krostki mam na twarzy, blada jestem jak prześcieradło, włosy od leżenia i wycierania w poduszkę zaczęły mi się rozdwajać i wypadać, bez makijażu ogólna masakra. Nawet nóg nie mogę ogolić bez krostek potem.

Ja jutro jak będzie świeciło słoneczko to wybiorę się na podwórko chociaż na 5 min bo oszaleję. Dziś jak spojrzałam w lustro to się troszkę podłamałam. Jakieś krostki mam na twarzy, blada jestem jak prześcieradło, włosy od leżenia i wycierania w poduszkę zaczęły mi się rozdwajać i wypadać, bez makijażu ogólna masakra. Nawet nóg nie mogę ogolić bez krostek potem.
To wyjdź na chwileczke,tylko uważaj na siebie i nie przemęczaj sie

Nie będę długo ale muszę wyjść na chwilkę. W ogóle to ja zawsze pracowałam z ludźmi tak więc bardzo mi tego brakuje. Tego kontaktu z innymi ludźmi.

reklama
Madziu nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo bym chciała, żeby było dobrze. Muszę myśleć pozytywnie ale ja zawsze mam mega stresa przed każdą wizyta.

Do góry