z dzieckiem zawsze szybko leci czasOj leci leci szybciutko:-) Dopiero co mały sie urodził,a już ma ponad 2 miesiące
reklama
ojoj wspolczuje ci kochanaA mi się czas strasznie dłuży. Zwłaszcza jak teraz muszę leżeć.
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...hetniej-robia-mamy-w-ciazy-31483/#post4259385
wchodzcie i piscie kochane
wchodzcie i piscie kochane
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Wszysto zniosę żeby tylko było dobrze. Dzięki Bogu nie muszę leżeć plackiem. Wstaję do łazienki i troszkę sobie siedzę ale powiem szczerze że leżąc już prawie tydzień szybko się męczę nawet przy kąpieli. Dobrze że mój M pracuje w domku i bardzo mi pomaga no i mam cały dzień towarzystwo.
Wszysto zniosę żeby tylko było dobrze. Dzięki Bogu nie muszę leżeć plackiem. Wstaję do łazienki i troszkę sobie siedzę ale powiem szczerze że leżąc już prawie tydzień szybko się męczę nawet przy kąpieli. Dobrze że mój M pracuje w domku i bardzo mi pomaga no i mam cały dzień towarzystwo.
Moj pracuje do poxnych godzin i sama spedzam w domu dzisiaj do mnie przyszla przyszla tesciowa to troche pogadalysmy sobie
Madziaas
Już jesteś:)
Kochana dasz rade;-) Ja też musiałam leżeć w ciąży,ale nie długo.Wiem że to ciężkie,ale czego nie zrobimy dla dzieciaczka:-)Wszysto zniosę żeby tylko było dobrze. Dzięki Bogu nie muszę leżeć plackiem. Wstaję do łazienki i troszkę sobie siedzę ale powiem szczerze że leżąc już prawie tydzień szybko się męczę nawet przy kąpieli. Dobrze że mój M pracuje w domku i bardzo mi pomaga no i mam cały dzień towarzystwo.
reklama
Podziel się: