Tak to bedzie moje pierwsze dzieckono to gratuluję
rozumiem że to pierwsze dzieciątko będzie?
Pozdrawiam wszystkich ;-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to bedzie moje pierwsze dzieckono to gratuluję
rozumiem że to pierwsze dzieciątko będzie?
Pozdrawiam wszystkich ;-)
Hej dziewczyny chcialabym powiadomic ze tez zostane mamusia
. A tak na marginesie to mój M zgodził sie na imię Alanek jak by był chłopczyk
.
Mdłości niedługo też przejdą:-)Dzieki Madziaas, że pytasz... u mnie wszystko w porządku:-). Idę w środę 7.X. na kolejną wizytę. Brzuch mnie przestał boleć tak często, pozostały tylko mdłości . Z niecierpliwością czekam na koniec pierwszego trymestru i oczywiście z ogromną nadzieją, że przejdą mi wszelkie niedogodności i w końcu zacznę cieszyć się tą ciążą na całego.... bo narazie to więcej marudzę ;-).
Witam nowe forumowiczki i ogromnie gratuluję dziewczynom, które niedawno ujrzały dwie kreseczki :-):-).
Antosia gratuluje:-)
Oj leci leci szybciutko:-) Dopiero co mały sie urodził,a już ma ponad 2 miesiącejak tam u was leci czas???