reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki. Ja byłam na małych zakupkach.Dzisiaj u mnie fajnie bo chłodniej,już miałam dość tych upałów.
Zyziak przykro mi że to nie fasoleczka,ale bierz leki i niedługo sie pewnie pojawi.Trzymam kciuki ;-)

Dziś od rana brzuch mnie bolał zdążyłam wziąć jedna tabletke i dostałam okres..
Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuję jeszcze raz za wsparcie!:-)

:eek: mam pytanie czy jak jest sie w ciazy to temperatura zawsze ma 37 i wiecej stopni:sorry:
z tego co mi wiadomo - nie musi mieć tyle. Wiadomo, że wzrasta, ale tak jak każda kobieta ma inną wysokość tych niższych temperatur (np. niektóre ok. 36,0 a inne 36,6) tak samo wzrost jest różny i zależy od kobiety.

Dziękuję dziewczynki za wszystko! Będę zaglądać do was od czasu do czasu, żeby wiedzieć co się u was pozmieniało.Pozdrawiam gorąco!

:eek: mam pytanie czy jak jest sie w ciazy to temperatura zawsze ma 37 i wiecej stopni:sorry:
nie musi tak byc patrz nizej..
z tego co mi wiadomo - nie musi mieć tyle. Wiadomo, że wzrasta, ale tak jak każda kobieta ma inną wysokość tych niższych temperatur (np. niektóre ok. 36,0 a inne 36,6) tak samo wzrost jest różny i zależy od kobiety.
dokladnie to zalezy jaka jest temperatura podstawowa chociaz nasz Karoptusia nie miała wysokiej tempki w ciazy przynajmniej kojarze z tego co pisala.. wrecz przeciwnie miala nawet niskie po owulacji
Dziękuję dziewczynki za wszystko! Będę zaglądać do was od czasu do czasu, żeby wiedzieć co się u was pozmieniało.Pozdrawiam gorąco!
trzym sie ciepło:) i zaglądaj do nas..

reklama
Do góry