reklama
alicjas0909
Zaciekawiona BB
A mam takie pytanie. Jak test owulacyjny wyjdzie pozytywnie i temperatura się podniesie to oznacza na 100% że owulacja była?
Madziaas
Już jesteś:)
Ja mam brata policjantaAsmi ja miałam staż w Policji i powiem szczerze, że bardzo mi się podobało. Gdyby mieli wolne etaty to na pewno bym się starała o ten etat.
Dziękuje, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Ja miałam staż w Starostwie, później miałam tam interwencję i na koniec umowę na zastępstwo. Chciałabym, żeby się udało, ale nie chce się za bardzo nastawiać żeby nie przeżyć kolejnego rozczarowania. Nie pracuje już od września i naprawdę jestem trochę podłamana.Asmi ja miałam staż w Policji i powiem szczerze, że bardzo mi się podobało. Gdyby mieli wolne etaty to na pewno bym się starała o ten etat.
Witamy Kochane
U mnie oczekiwanie do testowania, ale jakos dziwnie sie czuje, pobolewa mnie i szyjka mnie jakos ciagla dzisiaj. Plus troche tradziku wiec objawy jak tydzien przed @ mam ponad 10 dni, wiec nie wiem co to z tego bedzie. Wczoraj w nocy zlapal mnie dol, ze nadal sie nie udaje a tyle ciaz naokolo- a mialam juz spokoj z mysleniem |
U mnie oczekiwanie do testowania, ale jakos dziwnie sie czuje, pobolewa mnie i szyjka mnie jakos ciagla dzisiaj. Plus troche tradziku wiec objawy jak tydzien przed @ mam ponad 10 dni, wiec nie wiem co to z tego bedzie. Wczoraj w nocy zlapal mnie dol, ze nadal sie nie udaje a tyle ciaz naokolo- a mialam juz spokoj z mysleniem |
No proszę;-)Ja mam brata policjanta
Będę trzymać kciuki Kochana:-)Witamy Kochane
U mnie oczekiwanie do testowania, ale jakos dziwnie sie czuje, pobolewa mnie i szyjka mnie jakos ciagla dzisiaj. Plus troche tradziku wiec objway jak tydzien przed @ mam ponad 10 dni, wiec nie wiem co to z tego bedzie. Wczoraj w nocy zlapal mnie dol, ze nadal sie nie udaje a tyle ciaz naokolo- a mialam juz spokoj z mysleniem |
Madziaas
Już jesteś:)
Kroczek_k kochana rozumiem,że sie boisz,ale wszystko będzie dobrze.Trzymam mocno kciuki,powinnaś od razu mieć jutro wynik tak ja przynajmniej miałam.To daj znać jak wrócisz. Tak jak Ci już pisałam ja mam,a raczej miałam dwa guzki został mi jeden ale mam nadzieje,że zniknieDziewczyny tak się boję tego jutrzejszego USG piersi. A jak ten guzek to coś poważnego?
reklama
Podziel się: