reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Asmi ja miałam staż w Policji i powiem szczerze, że bardzo mi się podobało. Gdyby mieli wolne etaty to na pewno bym się starała o ten etat.

reklama
Asmi ja miałam staż w Policji i powiem szczerze, że bardzo mi się podobało. Gdyby mieli wolne etaty to na pewno bym się starała o ten etat.
Dziękuje, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Ja miałam staż w Starostwie, później miałam tam interwencję i na koniec umowę na zastępstwo. Chciałabym, żeby się udało, ale nie chce się za bardzo nastawiać żeby nie przeżyć kolejnego rozczarowania. Nie pracuje już od września i naprawdę jestem trochę podłamana.

Witamy Kochane

U mnie oczekiwanie do testowania, ale jakos dziwnie sie czuje, pobolewa mnie i szyjka mnie jakos ciagla dzisiaj. Plus troche tradziku :( wiec objawy jak tydzien przed @ mam ponad 10 dni, wiec nie wiem co to z tego bedzie. Wczoraj w nocy zlapal mnie dol, ze nadal sie nie udaje a tyle ciaz naokolo- a mialam juz spokoj z mysleniem |:(

Witamy Kochane

U mnie oczekiwanie do testowania, ale jakos dziwnie sie czuje, pobolewa mnie i szyjka mnie jakos ciagla dzisiaj. Plus troche tradziku :( wiec objway jak tydzien przed @ mam ponad 10 dni, wiec nie wiem co to z tego bedzie. Wczoraj w nocy zlapal mnie dol, ze nadal sie nie udaje a tyle ciaz naokolo- a mialam juz spokoj z mysleniem |:(
Będę trzymać kciuki Kochana:-)

Dziewczyny tak się boję tego jutrzejszego USG piersi. A jak ten guzek to coś poważnego?
Kroczek_k kochana rozumiem,że sie boisz,ale wszystko będzie dobrze.Trzymam mocno kciuki,powinnaś od razu mieć jutro wynik tak ja przynajmniej miałam.To daj znać jak wrócisz. Tak jak Ci już pisałam ja mam,a raczej miałam dwa guzki został mi jeden ale mam nadzieje,że zniknie

reklama
Szczerze powiem, że nie wiem jak tam u Ciebie ale u nas raczej cięzko z pracą w Policji i to na stanowisku cywilnym.

Do góry