reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Ja właśnie wcinam herbatniki w czekoladzieJuż po urodzinkach. Mała zadowolona z prezentu. Och i się najadłam słodkiego Z takim podejściem to nigdy nie schudnę.
Złożyłam dzisiaj aplikację do Wrocławia. Mam nadzieję, że w końcu coś z tego będzie.
No mam nadzieje,że sie w końcu ktoś odezwie
Ale Ci dobrze. Ja niestety powinnam skończyć ze słodkim, ale jak zajdę w ciążę to nie będę odmawiać sobie przyjemności. Chyba, że w ciąży nie będę miała ochoty na słodkie. Dziękuję Madziu!Ja właśnie wcinam herbatniki w czekoladzie
No mam nadzieje,że sie w końcu ktoś odezwie
Złożyłam do komendy miejskiej policji na PodwaluA moge wiedzieć gdzie składałaś?? Tzn chodzi mi czy w jakimś tu markecie,czy w jakimś bocznym sklepie tak jak np ja :-)
Madziaas
Ooo no super.To trzymam kciuki ;-)Złożyłam do komendy miejskiej policji na Podwalu
Ale nie na policjantkę tylko do obsługi kancelaryjno - biurowej. Zobaczę co z tego wyjdzie, ale fajnie by było gdyby się udało. Będzie praca to będą staranka, a tak to muszę czekać:-(Ooo no super.To trzymam kciuki ;-)
Madziaas
No mam nadzieje,że sie udaAle nie na policjantkę tylko do obsługi kancelaryjno - biurowej. Zobaczę co z tego wyjdzie, ale fajnie by było gdyby się udało. Będzie praca to będą staranka, a tak to muszę czekać:-(
reklama
Dziękuję:-)No mam nadzieje,że sie uda
Podziel się: