Nektarynka
Fanka BB :)
ja tez lubie analizowac wszystkie wykresy..Slonce super informacje, wykresik tez podgladam codziennie pozostalo mi takie zboczenie analityczne :-) lubie analizowac wykresy hyhy oj ilez sie swoich naanalizowalam...ale widze ze jak jutro pojutrze tempka skoczy to chyba owulka super:-)....
A ja dziewczyny dzis dolek, przyleciala moja siostra (nie dlatego dol) niespodziewanie na 2 tyg z irlandii i ok super fajnie tyle ze sie nienawidza z M :-( a my mieszkamy z tata i to tez jej mieszkanie wiec gdzies musi mieszkac wiadomo tutaj no i juz wiem ze M na 2 tyg sie wyniesie naczy bedzie wpadal czy przychodzil jak mala zasnie bo jak bedzie zasypiam w pokoju nie bedziemy sie mieli gdzie podziac i do dupy taka robota :----( juz tesknie i nienawidze takich sytuacji, mielismy tyle planow na weekend dzis po kafeli i sie wsio spieprzylo :-( najgorzej jak pojdzie na ten czas do matki to bede tesknic w nocy czy cos a takie wpadanie ehhh niewazne...z 2 strony nie moge zmusic kogos by sie lubial a oni nie moga sie mijac nawet w korytarzu, byl kiedys ostry zgrzyt i sie spier...wszystko, tyle ze siostra troszku przegiela ale o tym mowic nie chce i teraz mysle czy ze mna cos nie tak ze mi smutno i zle ?? Czy powinnam byc na niego zla czy starac sie zrozumiec :-(Wiem ze kocha nas ponad wszystko czego dowodem jest mieszkanie z moim tata z ktorym nooo tesc nie dogaduja sie wcale a mimo to postanowil ze my gora i jakos przegryzie pigulke choc dlugo to trwalo, mieszkalismy na swoim ale wynajem nas zzarl i w koncu tu, czasem mega ciezko bo moj tato wiekowy 77 lat i totalna roznica kultur charakterow ale wybral nas i sie poswiecil wiec nie powinnam sie czepiac o te pare dni sama nie wiem :-( bo sie poklocilismy a nie chce sie denerwowac bo Kacperek kopie od razu
w kazdym razie dzis zrobi testa owu.. co mi szkodzi lezy 4 w szyfladzie..
Kroptusiu jakos wytrzymacie te dwa tygodnie.. niestety jak jest taka sytuacja to lepiej na zimne dmuchac aby niepotrzebnych kłótni nie było bo Ty nie możesz się wcale denerwować.. bron sie przed denerwowaniem..