Black_Opal
Fanka BB :)
Alarm odwołany.... przyszła @
:----(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro ale niedługo następne przytulanka i wtedy się uda :-):-):-):-):-)Alarm odwołany.... przyszła @
trzymam mocno..Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją fasolkę żeby nic złego jej się nie stało. Mam meeeeeega stresa (coś niezbyt miłego się wydarzyło - ale nie chce o tym pisać). No i zareagowałam na stres bardzo źle, próbowałam coś wypić i zjeść ale wszystko lądowało w kibelku - i tak cały dzień. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Oby tylko fasolce nic się nie stało. :-(
z suwaczka wynika ze dopiero jutro ma przyjsc.. jak masz cyk 29 dniowy to w 30dc ma przyjsc i wtedy to jako pierwszy dc..
Do Asmi to pewnie nie, ale do mnie to przyjdzie bo cycuchy juz mnie tak mocno nie bola i tempka 36,6 A @ ma byc dziś..
no szkoda... wielka szkodaAlarm odwołany.... przyszła @
:--( przytulam mocno kochanaAlarm odwołany.... przyszła @
Przykro mi! Przytulam mocno!Alarm odwołany.... przyszła @