reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją fasolkę żeby nic złego jej się nie stało. Mam meeeeeega stresa (coś niezbyt miłego się wydarzyło - ale nie chce o tym pisać). No i zareagowałam na stres bardzo źle, próbowałam coś wypić i zjeść ale wszystko lądowało w kibelku - i tak cały dzień. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Oby tylko fasolce nic się nie stało. :-(
trzymam mocno..

Do Asmi to pewnie nie, ale do mnie to przyjdzie bo cycuchy juz mnie tak mocno nie bola i tempka 36,6:tak: A @ ma byc dziś..:-p
z suwaczka wynika ze dopiero jutro ma przyjsc.. jak masz cyk 29 dniowy to w 30dc ma przyjsc i wtedy to jako pierwszy dc..
Alarm odwołany.... przyszła @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::wściekła/y:

:-:)-:)-:)-(
no szkoda... wielka szkoda:sorry:

Wiecie co właśnie dostałam @. Powiem wam, że się cieszę, ponieważ wiem na czym stoję. Mogę na spokojnie zacząć szukać pracy.

reklama
Do góry