reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Ja ci niestety nie pomoge,nie mam o tym pojęcia Nigdy nie badałamDziewczynki jestem noga w odczytywaniu wykresów tampki i badaniu szyjki więc mam pytanie jak wygląda szyjka w czsie ciązy a jak przed okresem bo ja mam teraz uniesioną i średnio miękką otwartą?
Serdecznie Ci gratuluję! Ja cały czas szukam.MAM PRACĘ!!!!!!!
Zaczynam po badaniach tzn tak koło 6 czerwca.
Dziewczynki jestem noga w odczytywaniu wykresów tampki i badaniu szyjki więc mam pytanie jak wygląda szyjka w czsie ciązy a jak przed okresem bo ja mam teraz uniesioną i średnio miękką otwartą?
pytałam o to kiedyś...dziewczyny powiedziały mi ( te obeznane ) że na początku ciąży i tuż przed okresem szyjka wygląda mniej więcej tak samo..ale kurcze nie pamietam jak dokladnie...Nektarynka powinna wiedziec...Nasza specjalistka!:-)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
pytałam o to kiedyś...dziewczyny powiedziały mi ( te obeznane ) że na początku ciąży i tuż przed okresem szyjka wygląda mniej więcej tak samo..ale kurcze nie pamietam jak dokladnie...Nektarynka powinna wiedziec...Nasza specjalistka!:-)
Ok może się odezwie jak przeczya posta!
maggie_f
Fanka BB :)
Co tu tak pusto? Może rzucę temat pyszności do jedzenia. Ja dziś robiłam na obiadek wieprzowinkę w marchewce. Polecam! Pyszna i szybko się ją robi. Jeśli któraś jest zainteresowana przepisem to piszcie. A ja zmykam na chwilkę się wykąpusiać i zaraz wracam.
O Matko! Ale mi smaka na noc narobiłaś - poproszę o przepisik to jutro na obiadek spróbuje zrobić.
Mamo Sówko - cudne zdjęcia :-) Wypocznij na Krecie - a na jak długo lecicie?
Dobranoc Dziewczynki :-)
reklama
Podziel się: