reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

MAMA_SÓWKO...a raczej ŻONO_SÓWKO :)
Śliczne zdjęcia :) Po raz twóry gratuluję zamążpójścia...a teraz życzę już tylko dzidziulki do kompletu :) i będzie 2+1

reklama
Dziewczynki jestem noga w odczytywaniu wykresów tampki i badaniu szyjki więc mam pytanie jak wygląda szyjka w czsie ciązy a jak przed okresem bo ja mam teraz uniesioną i średnio miękką otwartą?

Dziewczynki jestem noga w odczytywaniu wykresów tampki i badaniu szyjki więc mam pytanie jak wygląda szyjka w czsie ciązy a jak przed okresem bo ja mam teraz uniesioną i średnio miękką otwartą?
Ja ci niestety nie pomoge,nie mam o tym pojęcia:zawstydzona/y: Nigdy nie badałam

pytałam o to kiedyś...dziewczyny powiedziały mi ( te obeznane ) że na początku ciąży i tuż przed okresem szyjka wygląda mniej więcej tak samo..ale kurcze nie pamietam jak dokladnie...Nektarynka powinna wiedziec...Nasza specjalistka!:-)

"przed okresem jest twarda i zamknięta i wyżej osadzona"

"szyjka we wczesnej ciąży powinna być długa, zamknięta i twarda"

ZNALEZIONE NA JAKIMŚ FORUM..40 TYGODNI i coś tam...

Co tu tak pusto? Może rzucę temat pyszności do jedzenia. Ja dziś robiłam na obiadek wieprzowinkę w marchewce. Polecam! Pyszna i szybko się ją robi. Jeśli któraś jest zainteresowana przepisem to piszcie. A ja zmykam na chwilkę się wykąpusiać i zaraz wracam.

O Matko! Ale mi smaka na noc narobiłaś - poproszę o przepisik to jutro na obiadek spróbuje zrobić.

Mamo Sówko - cudne zdjęcia :-) Wypocznij na Krecie - a na jak długo lecicie?

Dobranoc Dziewczynki :-)

reklama
Dziewczynki mam pytanie. Dalej nie mam @ i się zastanawiam czy dwa testy mogły dać zły wynik i czy warto zrobić test z krwi czy czekać na wizytę lekarza?

Do góry