reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Patrysiu a mi się podoba ten Twój bobo, który się przewraca cały czas obok suwaczka:-D Jak Ty go zrobiłas??;-)

troszku skomplikowane bo kurka sama nie wiem jak to zrobic:zawstydzona/y:bo tak mam od koleżanki z innego wątku ona nam chciała tez pokazać jak go zrobic no i ona miała go w poście tak jak my teraz piszemy jakoś go skopiowała no to ja zrobiłam edytuj tego posta i wtedy na niego kliknełam i on zrobił się w kwadraciku i wtedy skopiowałam i wkleiłam go w edytuj sygnaturke:tak:co ja sprubuje go zrobić we wiadomości czyli w poście i sprubujecie tak go skopiowac jio bo inaczej nie wiem jak to zrobic;-)

MADZIAS hehe no tak nie dziwie się:-)a ja dziś zamawiam sobie 2 dresy z allegro bo nie mam co nałożyć na siebie narazie chodze rozpięta tak jak na zdjęciu:tak:

reklama
baby.gif
<--- weźcie teraz z edytujcie mojego posta i ona tam będzie i zaznaczcie go i wtedy skopiujcie i wklejcie go w edytuj sygnaturke powinno sie udać:tak:

Dobra dziewczynki ja uciekam robić obiad, bo zaraz do Wrocławia muszę jechać.
Trzymajcie się cieplutko!

Witajcie poniedziałkowo Laski:-p
My z M juz na pewno zaczynamy staranka od następnego miesiąca.. dzis zmierzyłam tempke i było 36,6:-( więc dupa zbita a nie Fasolka.
Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za każda z osobna:tak:
pamietaj nowy cykl nowa nadzieja.. bedzie dobrze..
Cześć Dziewczynki!
Powtórzyłam dzisiaj test z rana i jedna kreska. @ dalej nie ma i się nie zapowiada. Nie wiem co się dzieje, bo jeszcze te bóle podbrzusza. A do lekarza dopiero 5.06.
kochana musisz byc wytrwala.. moze te leki spowodowaly opoznienie.. ciezko to stwierdzic..
Laseczki ja dziś się biorę za usuwanie pleśni ze ściany. Mam jedną ścianę domu od strony sąsiada która nie jest ocieplona i zimą wychodzi mi na niej pleśń. Już nie wiem co mam robić. Na razie zetrę ją Domestosem ale zapewne na jesieni się ona odnowi. Któraś może zna skuteczne sposoby na ten problem?
a moze warto ocieplic sciane ale od wewnatrz wiem ze tak da rady tylko nie wiem czy to wyjdzie dobrze..

reklama
Jak mam tego posta Twojego edytowac??:(

daj cytuj i juz:)

a propo nowosci u mnie.. dzis nowe okularki sobie zrobilam.. nie zmienila mi sie wada wiec sie ciesze i nowe oprawki.. kurczak droga jestem..

w kazdym razie dzis byłam u gina.. 11dc pecherzyk na prawym jajniku 9mm na lewym nic nie ma.. jesli w tym cyklu sie nie uda hmm no to wrocław klinika..

Do góry