Ok tylko nie znam terminu następnej @ bo minął już ponad tydzień temu. Aczkolwiek ja już się pojawi to będzie odliczanie do kolejnej@. Może w piątek pójdę prywatnie do lekarza. Dzisiaj nie mogę bo jadę do Wrocławia z trzecim rozdziałem, a jutro dzień mamy i mam wykłady ( nauka jazdy), w czwartek muszę oddać już pracę do dziekanatu więc muszę mieć czas na ewentualne poprawki.Mi się podoba
To wklej sobie drugi, kolorowy, który odlicza np do testowania lub następnej @:-)
reklama
P
patrysia*
Gość
Jeszcze raz
jaki juz duzy:-)śliczny okrąglutki:-)
ASMI suwaczek super a jak chcesz sobie zmienić to wpisz w google suwaczki i masz ich od koloru do wyboru ja tez się naszukałam aż mi wpadł do gustu
Agniesiak85
Fanka BB :)
jaki juz duzy:-)śliczny okrąglutki:-)
ASMI suwaczek super a jak chcesz sobie zmienić to wpisz w google suwaczki i masz ich od koloru do wyboru ja tez się naszukałam aż mi wpadł do gustu
Patrysiu a mi się podoba ten Twój bobo, który się przewraca cały czas obok suwaczka Jak Ty go zrobiłas??;-)
Mi też się bardzo podobaPatrysiu a mi się podoba ten Twój bobo, który się przewraca cały czas obok suwaczka Jak Ty go zrobiłas??;-)
Madziaas
Już jesteś:)
Duży już,w nic się nie mieszczęjaki juz duzy:-)śliczny okrąglutki:-)
Moje niektóre ciuchy też są takie trochę ciasne, a w ciąży nie jestem:-(Duży już,w nic się nie mieszczę
Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja się przerzuciłam na tuniki,troche ich miałam.No ale teraz zaczynam kupować nowe bo tamte są małe;-)
Tuniczki są modne, wygodne i bardzo ładne:-)
I choc w ciązy nie jestem to uwielbiam w nich chodzic
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Ja właśnie też:-)Tuniczki są modne, wygodne i bardzo ładne:-)
Podziel się: