reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A co było nie tak?

Szukają w ogóle kogoś z doświadczeniem, bo ja pracowałam tylko trzy tygodnie w sklepie z pieczywem, a reszta to w biurze. Może nie będę w cv pisać o tym Starostwie
Wiesz co kiedyś była taka opiekunka sklepów,dość młoda dziewczyna,ale straszny charakter..... darła sie,ucinała kase i wogóle nie było fajnie.Dawała ludzi na kierowników,czy zastępców nawet jak nie chcieli,tak też było ze mną. Ja wytrzymałam tam 10 miesięcy,przed ślubem sie zwolniłam.A co do doświadczenia to ja też nie miałam.To była moja pierwsza praca

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(

A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc:-Dno cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć:tak:

duuuża szansa:tak:

dobrze że chociaż nastawienie masz dobre to pomaga:tak:po @ skakac skakac aż będzie się wszystko trzęsło:-D:tak:

tulam i kurcze idź chociaz prywatnie bo tak długo @ może ci rozlegurować cykl a to nie zafajnie wtedy:baffled:

u nas tak było bo narazie nie mieliśmy okapu w kuchni no i kurka pleśń ale suuuuper jest to na tą pleśń "PILMAS-zabójca pleśni"tylko najlepiej to rano popryskać i wyjść na pare godzin i schować przed pryskaniem jedzenie itp.bo to jest żrace ale zajefajne naprawde:tak:

kurcze idż do gina bo ja wiem coś o tym zaczełam plamić i okazało się że jest to ciąża zagrożona no a tu u ciebie krwawienie a przy tym był mocny taki ból brzucha bo jak tak to mogło być to poronienie:sorry2:

kciukaski za prace obyś szybciutko znalazła:tak:
Cześć Patrysiu,nie myśl tak.Pójdziesz do lekarza i wszystko będzie dobrze:tak:

DZIEŃ DOBRY:-)
Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(

A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc:-Dno cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć:tak:

duuuża szansa:tak:

dobrze że chociaż nastawienie masz dobre to pomaga:tak:po @ skakac skakac aż będzie się wszystko trzęsło:-D:tak:

tulam i kurcze idź chociaz prywatnie bo tak długo @ może ci rozlegurować cykl a to nie zafajnie wtedy:baffled:

u nas tak było bo narazie nie mieliśmy okapu w kuchni no i kurka pleśń ale suuuuper jest to na tą pleśń "PILMAS-zabójca pleśni"tylko najlepiej to rano popryskać i wyjść na pare godzin i schować przed pryskaniem jedzenie itp.bo to jest żrace ale zajefajne naprawde:tak:

kurcze idż do gina bo ja wiem coś o tym zaczełam plamić i okazało się że jest to ciąża zagrożona no a tu u ciebie krwawienie a przy tym był mocny taki ból brzucha bo jak tak to mogło być to poronienie:sorry2:

kciukaski za prace obyś szybciutko znalazła:tak:
Dziękuję Kochana! Nie myśl tak. Wszystko będzie na pewno w porządku:-) Trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Jeszcze raz

Załączniki

• Prezentacja12345.jpg
    Prezentacja12345.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Do góry