Będę też szukać pracy we Wrocławiu:-) Chcę znaleźć cokolwiek. mogę iść nawet na produkcję ( mimo, że pracowałam w urzędzie) i po trzech miesiącach zaczniemy staranka. Moja koleżanka próbuje załatwić mi i sobie pracę na produkcji. Mam nadzieję że coś z tego będzie.No to mam nadzieje,że znajdziesz wiem że jest ciężej,ale znajdziesz ;-)
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Będę też szukać pracy we Wrocławiu:-) Chcę znaleźć cokolwiek. mogę iść nawet na produkcję ( mimo, że pracowałam w urzędzie) i po trzech miesiącach zaczniemy staranka. Moja koleżanka próbuje załatwić mi i sobie pracę na produkcji. Mam nadzieję że coś z tego będzie.
Trzymam kciuki Kochana!!
P.S. Ja tez dziękuje za zaproszenie:-)
Nie ma za co:-)Trzymam kciuki Kochana!!
Dziękuje!
Madziaas
Już jesteś:)
Asmi a nie próbowałaś w jakimś markecie w sklepie bocznym? Ja pracuje w takim właśnie sklepie,poszukaj może gdzieś szukająBędę też szukać pracy we Wrocławiu:-) Chcę znaleźć cokolwiek. mogę iść nawet na produkcję ( mimo, że pracowałam w urzędzie) i po trzech miesiącach zaczniemy staranka. Moja koleżanka próbuje załatwić mi i sobie pracę na produkcji. Mam nadzieję że coś z tego będzie.
Składałam aplikację do sklepu z odzieżą i obuwiem, na stację benzynową, do księgarni w Oławie i nikt nawet nie oddzwonił.Asmi a nie próbowałaś w jakimś markecie w sklepie bocznym? Ja pracuje w takim właśnie sklepie,poszukaj może gdzieś szukają
Agniesiak85
Fanka BB :)
Składałam aplikację do sklepu z odzieżą i obuwiem, na stację benzynową, do księgarni w Oławie i nikt nawet nie oddzwonił.
Może jeszcze zadzwonią Kochana, trzymam kciuki by wszystko poszlo po Twojej myśli:-)
Ja też mam taką nadzieję. Tyle, że te oferty były składane pod koniec kwietnia.Może jeszcze zadzwonią Kochana, trzymam kciuki by wszystko poszlo po Twojej myśli:-)
reklama
Półgodziny autostradą.A blisko masz do bielan??
Podziel się: