reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Achaa.Ale mieszkasz teraz na stałe we Wrocławiu tak?Z Brzegu. Studiuje we Wro ( w sumie to już kończę)
Jest z chlopakiem chyba ze 2 lata albo 3, tutaj go poznala- zaszla w ciaze w pare dni po odstawieniu, mowila ze skonczyla brac tabletki koniec lipca a data zaplodnienia 6 sierpien, szczesciara.
Ja jestem w Uk juz 4 lata- nie zaluje, nie jestem na dorobku, mieszkamy z mezem sami i teraz czekamy na II
Ja jestem w Uk juz 4 lata- nie zaluje, nie jestem na dorobku, mieszkamy z mezem sami i teraz czekamy na II
Nie mieszkam u siebie. Studiuje zaocznie i dojeżdżam. Mam dobry dojazd i jadę pociągiem jakieś 40 minut. Myślałam, żeby się przenieść do Wrocławia, ale na razie mnie nie stać ( mieszkania drogie, a ja nie pracuję). Jestem trochę zła bo też chciałam mieć dziecko szybko ( w tym roku kończę 22 lata), ale przez brak pracy i warunki mieszkaniowe to nie wiem jak się to ułoży.
Madziaas
To na prawde szczęściara :-)Jest z chlopakiem chyba ze 2 lata albo 3, tutaj go poznala- zaszla w ciaze w pare dni po odstawieniu, mowila ze skonczyla brac tabletki koniec lipca a data zaplodnienia 6 sierpien, szczesciara.
Fajnie, a planujecie tam zostać.Teraz to pewnie ciężko tam z pracą ( jakby ktoś chciał tam wyjechać).Jest z chlopakiem chyba ze 2 lata albo 3, tutaj go poznala- zaszla w ciaze w pare dni po odstawieniu, mowila ze skonczyla brac tabletki koniec lipca a data zaplodnienia 6 sierpien, szczesciara.
Madziaas
No we Wrocławiu są drogie mieszkania,niestety:-( To ty też młodziutka:-) Wszystko sie ułoży,zobaczyszNie mieszkam u siebie. Studiuje zaocznie i dojeżdżam. Mam dobry dojazd i jadę pociągiem jakieś 40 minut. Myślałam, żeby się przenieść do Wrocławia, ale na razie mnie nie stać ( mieszkania drogie, a ja nie pracuję). Jestem trochę zła bo też chciałam mieć dziecko szybko ( w tym roku kończę 22 lata), ale przez brak pracy i warunki mieszkaniowe to nie wiem jak się to ułoży.
To na prawde szczęściara :-)
Nooo, brala tabletki okolo roku ale nie za dokladnie, czasami zapominala i sie jej udalo. Ja sobie zaplanowalam chodzenie na basen, wyzdrowialam juz na wesele wiec jak wrocimy to bede chodzic 2 razy tygodniu- brakuje mi bo kocham plywanie ale i kilogramy trzeba by zrzucic przed wakacjami
Z Brzegu. Studiuje we Wro ( w sumie to już kończę)
Moj maz byl w Brzegu w jednostce wojskowej
reklama
Mi też by się przydało. Po ślubie za bardzo przytyłam ( aż 7 kilo), a ślub był zaledwie w grudniu.Nooo, brala tabletki okolo roku ale nie za dokladnie, czasami zapominala i sie jej udalo. Ja sobie zaplanowalam chodzenie na basen, wyzdrowialam juz na wesele wiec jak wrocimy to bede chodzic 2 razy tygodniu- brakuje mi bo kocham plywanie ale i kilogramy trzeba by zrzucic przed wakacjami
Podziel się: