reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
o kurcze...to my we 4 lądujemy jutro u lekarza?
Nektarynka, kroczek, justys i ja trzymamy za siebie kciuki dziewczynki...taka akcja społeczna
Nie ma sprawy. Meldujemy się zaraz po powrocie. Solidarność jajników:-) Śmiesznie by było jakby wszystkie cztery jutro dowiedziały się, że jesteśmy w ciąży:-)
maggie_f
Fanka BB :)
jutro na 11 wizyta wiec pewnie potem zdam relacje co i jak..
Tzrymam kciukasy za pozytywne nowinki. Ja mam wizytę o 16.45
No to czekamy na wieści od Was.
kroczek - mi też się wydaje że to raczej nic poważnego. Spróbuj się nie denerwować bo to i tak nie pomoże.
A Ja taka mądra i rozsądna sama się tak zdenerowowałam że nie mogę się uspokoić. A mianowicie podjechałam dziś wpłacić sobie troche pieniążków na konto przez wpłatomat jednego z "najlepszych" banków. Robiłam to już kilkanaście razy i było ok. Pieniądze zawsze w ciągu max godziny lądują na koncie. No aż do dziś. Kasy nie ma!!!!!!! Zadzwoniłam do banku, przyjęli reklamacje i mam czekać. Kur....
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No to czekamy na wieści od Was.
kroczek - mi też się wydaje że to raczej nic poważnego. Spróbuj się nie denerwować bo to i tak nie pomoże.
A Ja taka mądra i rozsądna sama się tak zdenerowowałam że nie mogę się uspokoić. A mianowicie podjechałam dziś wpłacić sobie troche pieniążków na konto przez wpłatomat jednego z "najlepszych" banków. Robiłam to już kilkanaście razy i było ok. Pieniądze zawsze w ciągu max godziny lądują na koncie. No aż do dziś. Kasy nie ma!!!!!!! Zadzwoniłam do banku, przyjęli reklamacje i mam czekać. Kur....
Pieniążki masz wpłacone i pewnie jakieś potwierdzenie wpłaty też masz więc nawet jak coś to pieniążki powinni ci oddać
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
ja pewnie się zamelduje wieczorem dopiero bo mój gin przyjmuje po 16
Nektarynka po 11 ma wizyte, kroczek po 16 a nie wiecie jak justys?
Ja niestety nie wiem. Może się odezwie.
reklama
Podziel się: