reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Miłego dnia kobitki;-)

Ja po duphastonie czuję się nie za bardzo, cały czas chce mi się jeść i mi jelita się przewracają pociągając za sobą żołądek.

reklama
Cześć dziewczynki! Jak mija ranek?

Hejka Zastanawiam sie co kupic mojemu za witaminki, po ostatnich dostal uczulenia. Czytalam u dziewczyn z UK ze lekarze zalecili zen szen i chyba selen- Kasiu a twoj co bierze?
Buzka
Mężczyzna, który stara się o dziecko powinien zażywać cynk, witaminę C i E. 30 mg cynku dziennie zwiększa ruchliwość plemników, poprawiając jakość spermy. Witamina C poprawia żywotność i przeżywalność plemników, zapobiega ich zlepianiu. Dobre źródła witaminy C to: czarna porzeczka, natka pietruszki, czerwona papryka, a cynku to: pestki dyni, czerwone mięso, ryby, owoce morza, rośliny strączkowe i pełnoziarniste pieczywo pszenne. Wiem, że Kasią nie jestem, ale jest to część artykułu "M jak Mama". Mam nadzieję, że pomogłam.

Ja zaraz lecę po dorsza na obiad.

Nektarynko trzymam kciuki!
przyda sie ale w nastepnym cyklu..
och przyszla mamusiu co sie to z nami dzieje u mnie tez brak @ i objawow zeby przyszla tez:wściekła/y:jestem juz mocno wkurzona:angry:w poniedzialek do gina
u mnie jest to samo dzis jest prawdopodobnie 16 dpo.. wiec powinna juz zawitac @ ale nie ma jej ani oznak, tempka spada na leb i szyje..

Wiecie co dziewczynki u mnie to coś dziwnego się dzieje. W dzień jest wszystko w porządku a wieczorem dosyć mocno bolą mnie plecy w krzyżu i całe podbrzusze a zwłaszcza z prawej strony. I tak już od 3 dni. Wczoraj to nawet nie mogłam na plecach uleżeć ale byłam zmęczona więc szybko usnęłam.

Cześć dziewczynki. Ja właśnie jem śniadanko i pije kawke,na 15 lece do dentysty :-) Już coraz ciężej i niewygodnie mi siedzieć na tym fotelu,no ale ..

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!
kurczak gratulacje.. juz myslalam ze zastopuje sie wysyp a tu prosze jaka miła niespodzianka..
gratulacje jeszcze raz i spokojnej ciązy życze..

reklama
Cześć Dziewczynki!
Pozdrawiam Was!
Gratuluje madźka !! :-D:-D:tak:

Do góry