reklama
Cześć dziewczynki! Jak mija ranek?
Ja zaraz lecę po dorsza na obiad.
Mężczyzna, który stara się o dziecko powinien zażywać cynk, witaminę C i E. 30 mg cynku dziennie zwiększa ruchliwość plemników, poprawiając jakość spermy. Witamina C poprawia żywotność i przeżywalność plemników, zapobiega ich zlepianiu. Dobre źródła witaminy C to: czarna porzeczka, natka pietruszki, czerwona papryka, a cynku to: pestki dyni, czerwone mięso, ryby, owoce morza, rośliny strączkowe i pełnoziarniste pieczywo pszenne. Wiem, że Kasią nie jestem, ale jest to część artykułu "M jak Mama". Mam nadzieję, że pomogłam.Hejka Zastanawiam sie co kupic mojemu za witaminki, po ostatnich dostal uczulenia. Czytalam u dziewczyn z UK ze lekarze zalecili zen szen i chyba selen- Kasiu a twoj co bierze?
Buzka
Ja zaraz lecę po dorsza na obiad.
Nektarynka
Fanka BB :)
przyda sie ale w nastepnym cyklu..Nektarynko trzymam kciuki!
u mnie jest to samo dzis jest prawdopodobnie 16 dpo.. wiec powinna juz zawitac @ ale nie ma jej ani oznak, tempka spada na leb i szyje..och przyszla mamusiu co sie to z nami dzieje u mnie tez brak @ i objawow zeby przyszla tezjestem juz mocno wkurzonaw poniedzialek do gina
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Wiecie co dziewczynki u mnie to coś dziwnego się dzieje. W dzień jest wszystko w porządku a wieczorem dosyć mocno bolą mnie plecy w krzyżu i całe podbrzusze a zwłaszcza z prawej strony. I tak już od 3 dni. Wczoraj to nawet nie mogłam na plecach uleżeć ale byłam zmęczona więc szybko usnęłam.
Madziaas
Już jesteś:)
Kurcze :-( to leć w poniedziałek do gina@ nie przyszła, na teście 1 krecha..
Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!
Nektarynka
Fanka BB :)
kurczak gratulacje.. juz myslalam ze zastopuje sie wysyp a tu prosze jaka miła niespodzianka..Cześć Dziewczynki!
Pozdrawiam Was!
gratulacje jeszcze raz i spokojnej ciązy życze..
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Gratuluje madźka !!Cześć Dziewczynki!
Pozdrawiam Was!
Podziel się: