reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja po 1 wizycie...

:-):-):-):-):-)
Narazie tyle widac:
fp715j.jpg

Dziewczyny, tez wam wszystkim zycze takich fasolek:tak::-)
Śliczna fasoleczka :tak::-)

Życzę wszystkim szybkiego zafasolkowania!!!
Moja fasolka jest dla mnie naprawdę ogromną niespodzianką. Niech i do Was takie niespodzianki szybciutko przyjdą!

Kochana sledze Twoje losy i z niecierpliwoscia czekam na II kreseczki....w koncu kolejny dzien bez @ ... u mnie bylo wczoraj kiepsko dlatego sie nie odzywalam ostatnio... myslalam ze zaczelam rodzic :-(nie wiem co to bylo dostalam silnych regularnych skurczy co chwile myslalam ze pekne, przypominajace te z 1 porodu...jeden drugi ok ale one lecialy jeden za drugim, nie moglam wydusic slowa...poszlam do toalety nie wiem czemu i poczulam silny skurcz po czym obudzilam sie na ziemi i nie wiedzialam gdzie jestem musialam stracic przytomnosc i bylam cala blada i spocona....jakbym wrocila z zaswiatow wszystko huczalo i wirowalo, potem jeszcze pare skurczow i ustapilo ... wystraszylam sie ze zaczynam rodzic co to moglo byc nie wiem, bylam przerazona, przypomnial mi sie porod, tak sie zacza moj pierwszy :-:)-:)-( zadzwonilam do gina, wzielam porcje swoich prochow i lezenie, M ukochany zaja sie wszystkim na szczecie i wieczorem i rano wiec do 12 lezalam a on tylko kolo mnie chodzil nim poszedl do pracy...Gin powiedzial ze jak sie powtorzy to od razu szpial, w srode mam wizyte zobaczymy jak szyjka

mam nadzieje ze to fasola, sledze bacznie i czekam na dobre wiesci :-)

ja robilam bete 2 dni przed @, robisz prywatnie bez skierowania, ja placilam 35 zl
i juz wyszla 101 czyli ze fasolinka

ja badalam szyjke, przed @ byla zwykle wysoko, zamknieta i twarda i potem opadala jak miala przyjsc, jak byla fasolka byla silnie rozpulchniona, w srodku b ciasno ale nie byla wysoko i twarda raczej srednio i srednio miekka rozpulchniona ale zamknieta wiec poznalam ze wyglada inaczej niz przez poprzednie cykle

u mnie juz ok ale bylo kiepsko, buziaczki Sloncze, czytam na bierzaco co u Ciebie nie pisalam bo nie mialam sil

trzymam kciuki by byla fasoleczka jak u Justys

Tak jak pisalam Justys i Maggie bylo ciezko ale juz lepiej jestem slaba i dochodze do siebie po wczorajszych przejsciach

cos mi sie obilo szczerze o uszy z tym macierzynskim ze jak sie pracuje krocej niz rok ale reki sobie uciac nie dam, wiem ze przy umowie na czas okreslony (jak u mnie) pracodawca placi za 1 dzien (dzien porodu) macierzynski a reszte zus, srednia chyba z ostatnich 12 mc lacznie z dodatkami, premiami itp...bo byl o to szum, orientowalam sie bo sama o to bede zabiegac

A tak z ostatniej chwili dzis urodzila Imagination hihi synus 3900 i 57 cm szybko sie rozpakowala teraz czekam na wiesci od Thikanis :-) cesarke ma chyba 21 :-)
Kroptusiu jak przeczytałam na wrześniówkach co napisałaś to sie wystraszyłam. Odpoczywaj sobie,trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze. Daj znać po wizycie u gina:-)

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Kochana ogromne gratulację:-)

@ nie przyszła, na teście 1 krecha..

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Gratulacje Słońce!:-)

to i tak musze jeszcze troszke poczekac.. robiłam ten kalkulator ciąży co tu jest, i wyszło mi według niego ze jestem 4 dzień w ciąży, więc moze juz warto zrobić test.. :)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki!
Pozdrawiam Was!
Gratuluję!:-)

reklama
Bardzo dziękuję za gratulacje i z całego serduszka życzę wszystkim niezafasolkowanym ślicznych, zdrowych fasoleczek a tym, które już mają pod serduszkami swoje kruszynki aby ciąża była bezproblemowa i dzieciątka zdrowe!
Jestem troszkę w szoku;-)

Do góry