reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja zrobiłam test 7 dni po zapłodnieniu :) i wyszło, dla potwierdzenia kilka dni później zrobiłam drugi ...... potem wizyta u lekarza który potwierdził przez USG młodziutką ciążę :)

Sa teraz bardzo czułe testy :)

Pozdrawiam.

reklama
Kochana sledze Twoje losy i z niecierpliwoscia czekam na II kreseczki....w koncu kolejny dzien bez @ ... u mnie bylo wczoraj kiepsko dlatego sie nie odzywalam ostatnio... myslalam ze zaczelam rodzic :-(nie wiem co to bylo dostalam silnych regularnych skurczy co chwile myslalam ze pekne, przypominajace te z 1 porodu...jeden drugi ok ale one lecialy jeden za drugim, nie moglam wydusic slowa...poszlam do toalety nie wiem czemu i poczulam silny skurcz po czym obudzilam sie na ziemi i nie wiedzialam gdzie jestem musialam stracic przytomnosc i bylam cala blada i spocona....jakbym wrocila z zaswiatow wszystko huczalo i wirowalo, potem jeszcze pare skurczow i ustapilo ... wystraszylam sie ze zaczynam rodzic co to moglo byc nie wiem, bylam przerazona, przypomnial mi sie porod, tak sie zacza moj pierwszy :-:)-:)-( zadzwonilam do gina, wzielam porcje swoich prochow i lezenie, M ukochany zaja sie wszystkim na szczecie i wieczorem i rano wiec do 12 lezalam a on tylko kolo mnie chodzil nim poszedl do pracy...Gin powiedzial ze jak sie powtorzy to od razu szpial, w srode mam wizyte zobaczymy jak szyjka

mam nadzieje ze to fasola, sledze bacznie i czekam na dobre wiesci :-)

ja robilam bete 2 dni przed @, robisz prywatnie bez skierowania, ja placilam 35 zl
i juz wyszla 101 czyli ze fasolinka

ja badalam szyjke, przed @ byla zwykle wysoko, zamknieta i twarda i potem opadala jak miala przyjsc, jak byla fasolka byla silnie rozpulchniona, w srodku b ciasno ale nie byla wysoko i twarda raczej srednio i srednio miekka rozpulchniona ale zamknieta wiec poznalam ze wyglada inaczej niz przez poprzednie cykle

u mnie juz ok ale bylo kiepsko, buziaczki Sloncze, czytam na bierzaco co u Ciebie nie pisalam bo nie mialam sil

trzymam kciuki by byla fasoleczka jak u Justys

Tak jak pisalam Justys i Maggie bylo ciezko ale juz lepiej jestem slaba i dochodze do siebie po wczorajszych przejsciach

cos mi sie obilo szczerze o uszy z tym macierzynskim ze jak sie pracuje krocej niz rok ale reki sobie uciac nie dam, wiem ze przy umowie na czas okreslony (jak u mnie) pracodawca placi za 1 dzien (dzien porodu) macierzynski a reszte zus, srednia chyba z ostatnich 12 mc lacznie z dodatkami, premiami itp...bo byl o to szum, orientowalam sie bo sama o to bede zabiegac

A tak z ostatniej chwili dzis urodzila Imagination hihi synus 3900 i 57 cm szybko sie rozpakowala teraz czekam na wiesci od Thikanis :-) cesarke ma chyba 21 :-)

Kroptusiu kochana współczuję. Lekarz nie mówił Ci od czego mogło być to omdlenie i skurcze? Trochę to dziwne.
Bardzo się cieszę,że Imagination już urodziła! :-D Zaraz będę Jej gratulować!
Witajcie Kochane

Dziekuje za pamiec. U mnie @ pomalu sie konczy, wiec zaczniemy staranka, za tydzien w piatek jedziemy do Polski na wesele, juz nie moge sie doczekac. M ma nocki od dzisiaj do niedzieli wiec bede pisac prace, mam dwie do napisania i bede wolna. Nadal jestem chora- na szczescie tylko gardlo, temperature zbilam. odezwe sie wieczorem

Dziewczyny, 3mam kciuki za fasolki- dajcie znac co i jak

Oleńko jak Twoje samopoczucie? Trzymaj się Rybko! Kiedyś my też się doczekamy!
dobranoc kobitki

Nektarynko trzymam kciuki!

Hejka

Ja wlasnie skoczylam pisanie pracy, ale jeszcze mi zostalo 2000 slow.

Kasiulku- jakos narazie leci, lykam sobie wiesiolek, moze pomoze. Staram sie zajac czyms zeby nie myslec i narazie mi idzie. M nie moze sie doczekac soboty bo fikamy hihi ale tak na luzie, no bo owulka jeszcze daleko. Zastanawiam sie co kupic mojemu za witaminki, po ostatnich dostal uczulenia. Czytalam u dziewczyn z UK ze lekarze zalecili zen szen i chyba selen- Kasiu a twoj co bierze?
Ty jestes pierwsza w kolejnosci po fasolke, ja zaraz za Toba
Buzka

Witam się juz prawie weekendowo:-p:-D
Zaraz wychodze do Filipka, ale tak jakos mi się dziś nie chce...
Mój M dziś do szkoły jedzie i jutro wraca.
Były przytulanki ale tak nie dokońca:zawstydzona/y: bo M po bardzo silnych lekach i same wiecie..eh:zawstydzona/y::-D No ale jutro nadrobimy:-D
Do zobaczenia po południu Kochane!!
:tak:
Pozdrawiam wszystkie!:-)

u mnie bylo wczoraj kiepsko dlatego sie nie odzywalam ostatnio...

Kochana trzymam ogromne kciukaski, żeby Maleństwo tak szybko nie pchało się do Mamusi i poczekało spokojnie jeszcze troszkę:-) będzie dobrze:tak: proszę to przekazać Maluszkowi od e-cioci Sówki:-)

Ja po 1 wizycie...

:-):-):-):-):-)
Narazie tyle widac:
fp715j.jpg

Dziewczyny, tez wam wszystkim zycze takich fasolek:tak::-)

Kochana piękna fasolinka nie ma co:-):-D

Dzięki za pamięć, czuję się ok. Super, że już masz prawie wszystko ogarnięte przed ślubem. A sypialnia już na tip top skończona????

Dobrze Maggie, że czujesz się w porządeczku:-) Na szczęście do ślubu wszystko już załatwione, bo nie lubię zostawiać niczego na ostatnią chwilę:tak: Sypialnia jest prawie skończona, ale teraz nie mamy czasu jej wykańczać:baffled: jak wrócimy z podróży poślubnej to trzeba jeszcze tylko pomalować łączenia przykrecić karnisz i powiesić firnaki i zrobić szafę we wnęce i to będzie tyle:-)

Uciekam do łóżeczka..Sądna noc..i poranek..Trzymajcie kciuki..Chociaż mam przeczucie że nic z tego nie będzie...

Słodkich snów kochane dziewczynki

Kochana mam nadzieję, że @ nie przyszła dziś w nocy:-) jeśli będziesz dziś robiła test to daj znać czy są II kreseczki:-D

lykam sobie wiesiolek, moze pomoze.

Wiecie co??? Byłam wczoraj w sklepie i widziałam wafle ryżowe z firmy SONKO z wiesołkiem:szok: bardzo się zdziwiłam, ale czy to jest to samo????

Powiem Wam, że ja dziś mam bardzo dobry humorek:-D od paru dni się wysypiam hehe, ale chodzę spać o 21:-D mi to nie przeszkadza Narzeczonkowi też nie, więc jest dobrze:-) jak sobie pomyslę, że za tydzień ślub to jestem mega happy:-)

reklama
Do góry