reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam wszystkie staraczki. Jestem tu zupełnie nowa, a więc wpadłam się przywitać. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym a starającym się życzę szybkiego zafasolkowania. Ja starania zaczęłam miesiąc temu... jak narazie nic jeszcze nie wiem:p:p
Witaj:tak::-D

A u mnie to dzis będzie gwałt dopiero:-( Juz straciłam nadzieję, więc tylko tak o dla przyjemnosci bo fasolki to juz raczej z tego nie będzie. Juz 14dc..

reklama
Kroptusiu Ty to masz przejścia z fasolką ale silna jest i nie chce odpuścić. Oby tak dalej widać, że pcha się na świat

A my jednak wczoraj nie brykaliśmy. M tak bolał ząb i poł twarzy, że az zastrzyk mama musiała mu zrobic (jest pielęgniarką).
Za to dzis mi M obiecal fikanie..:tak::-D
Tylko nie wiem czy nie za późno..? Bo już 14dc..

A my jednak wczoraj nie brykaliśmy. M tak bolał ząb i poł twarzy, że az zastrzyk mama musiała mu zrobic (jest pielęgniarką).

kochana nic straconego owulka przy twoich cyklach jest nawet dopiero 15 dnia ;-)

Coś ty nie martw się żołnierzyki sobie poradzą;-)

reklama
Jak miło, że ktoś jest. W sumie to nic nowego. Nie wiem czy przeczytałaś wcześniej, ale muszę się wstrzymać ze staraniami przez 2 miesiące ze względu na antybiotyk. Dzisiaj byłam u gina powiedzieć , że planuję starania o dzieciątko, on nie zrobił mi usg, ani cytologi ani nie zbadał mi piersi. Powiedziała ( bo to lekarz kobieta), że za szybko przyszłam. Przepisałam mi tylko takie globulki, żebym po antybiotyku nic nie załapała i kazała się wybrać do laryngologa, żeby sprawdzić migdałki przed staraniem. Mam też zamiar nie długo wybrać się do dentysty sprawdzić zęby.

Do góry