reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam ponownie! Byłam u lekarza i powiedział mi, że mogę się starać o dzidziusia dopiero za dwa miesiące. To wszystko przez ten antybiotyk, który mógłby spowodować u dziecka alergie na antybiotyk lub atopowe zapalenie skóry. Poza tym kazała mi iść do laryngologa sprawdzić migdałki i przepisała mi jakieś globulki, żebym przez ten antybiotyk nic nie załapała. Nie zbadała mi piersi ani cytologii. Nie dostałam skierowania na żadne badania. Będę musiała robić wszystko na własną rękę.

o jejku życze aby te 2 miesiące szybko mineły:tak:mam nadzieję że będziesz tu z nami szybciej poleci czas no i z nami raźniej;-)tulam mocno:tak:

reklama
Do góry