reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
No dziewczynki ja już znikam. Muszę się przyszykować do lekarza. Do zobaczenia później!:-)
Buziaki:-) odezwij się po lekarzu
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
ja też uciekam, trzeba w końcu popracować.....
miłego dnia wam zyczę
Papa Meganne
-----> czy ktoś się z was orientuje, jak jest z konfliktem serologicznym? Czy on też występuje, jak matka jest Rh+ a ojciec Rh- czy tylko jak matka Rh- a ojciec Rh+ ??????
Konflikt serologiczny występuje tylko u kobiet z Rh-
Madziaas
Już jesteś:)
Dobre.....Fedak do Sawickiego: Spi*****aj - Informacje - portal TVN24.pl - 12.05.2009
wybaczcie zamiane tematu...ale zobaczcie to!!!!!
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Kasiulek co u ciebie ??
Ola85 ty tez sie odezwij!
U mnie Kochane nic nowego. Pisałam już,że @ od 11.05. Jak w zegarku od 3 m-cy! Patrząc na to,że od listopada przez 3 czy 4 miesiące miałam cykle podnad 40-50 dni to jest suuuper! Planuję iść do lekarza jak @ się skończy. Może w przyszłym tygodniu. Zobaczę.
Fedak do Sawickiego: Spi*****aj - Informacje - portal TVN24.pl - 12.05.2009
wybaczcie zamiane tematu...ale zobaczcie to!!!!!
He,he! Fajne! Błaźnią się na całego!
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
ASMI życze fasolki i pracykochana mam proźbe do ciebie bo chodzi o to że jak piszesz to pisz jak najwiecej w jednym poście a jak coś zapomnisz to zrób edycje i dopisz wtedy tak samo z cytowaniem jak cytujeszcz to zmieść te cytaty w jednym poście bo tak czytam i widze że masz dużo jedno pod drugim a przez to niepotrzebnie jest nadrukowane tyle stron i ciężej się jest wtedy połapać
oby @ nie przylazłaa masz jakieś przeczucia objawy czy coś podobnego bo ja powiem że ja to czułam i jest
kurcze może jest ta fasolka co hmm oby @ nie przyszła
ASMI życze fasolki i pracykochana mam proźbe do ciebie bo chodzi o to że jak piszesz to pisz jak najwiecej w jednym poście a jak coś zapomnisz to zrób edycje i dopisz wtedy tak samo z cytowaniem jak cytujeszcz to zmieść te cytaty w jednym poście bo tak czytam i widze że masz dużo jedno pod drugim a przez to niepotrzebnie jest nadrukowane tyle stron i ciężej się jest wtedy połapać
nie ma @..
oby @ nie przylazłaa masz jakieś przeczucia objawy czy coś podobnego bo ja powiem że ja to czułam i jest
hej,widze przyszlamamusiu,ze jestesmy w podobnej sytuacji u mnie tez nadal brak @ z tym,ze wlasnie robilam test i jest jedna krecha tak jak myslalam ide do gina w poniedzialek niech mi cos da na wyregulowanie tej wstretnej@,no i moze wkncu zrobie jakies badania,bo chcemy od tego cyklu zaczac powazne staranka,bo do tej pory podeszlismy do tego wszystkiego na luzie,M myslal,ze jak sie przestaniemy zabezpieczac to jego zolnierzyki od razu trafia do celu tak jak za pierwszym razem,no ale niestety sie nie udaje...
kurcze może jest ta fasolka co hmm oby @ nie przyszła
reklama
Witam ponownie! Byłam u lekarza i powiedział mi, że mogę się starać o dzidziusia dopiero za dwa miesiące. To wszystko przez ten antybiotyk, który mógłby spowodować u dziecka alergie na antybiotyk lub atopowe zapalenie skóry. Poza tym kazała mi iść do laryngologa sprawdzić migdałki i przepisała mi jakieś globulki, żebym przez ten antybiotyk nic nie załapała. Nie zbadała mi piersi ani cytologii. Nie dostałam skierowania na żadne badania. Będę musiała robić wszystko na własną rękę.
Podziel się: