reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

hehehe...czytałaś moje poprzednie posty? 04.05 pobiegłam na bete...nic nie wykazała...12.05 zrobiłam test popołudniu bo cos mnie natchnelo..jedna kreska..

i jak widac na powyzszym ja tez w goracej wodzie kapana..

ale nie wiem jakos mam przeczucie ze w ciazy nie jestem...i strasznie sie boje ze zaraz przylezie @ i bede miala mega dola..

Czytałam czytałam, ale ja jeszcze i tak dziś bym zrobiła:-) ja nie mogąc umierzyć, że jestem w ciąży zrobiłam 4 testy 4 dni pod rząd:-p

Póki co dobrze. Tylko mój mąż zapomniał zostawić mi dowód rejestracyjny i do lekarza na piechotkę ( może to i lepiej). No i niestety ten kaszel mnie męczy ( wczoraj wspominałam że jestem chora).

Hehe u nas to się często zdarza jak się autami wymieniami, więc często nawet o tym nie wiedząc lub nie pamiętając jeżdżę bez dowodu rejestracyjnego:tak: oczywiście nieświadomie:-p chyba, że mi się przypomni, ale wtedy to już jest za późno:-p kuruj się Słoneczko:-)

reklama
kuruj się Słoneczko:-)[/QUOTE]
Dziękuję bardzo! Chciałabym już wyzdrowieć, przestać brać antybiotyk i móc się starać.

witam nowe staraczaki dobrze,ze watek sie rozwija bo juz sie balam ze zostane tu sama;-),no i zycze szybkiej fasolinki:tak:

co tam u KROPTUSI,dziewczyny wiecie moze,nic sie ostatnio nie odzywa...
z ta moja @ to bardzo dziwne,rzadnych objawow zblizajacej sie,bialy sluz,bol piersi ale taki dziwny,och wariuja te moje hormony:szok:,dzieki przyszla mamusiu za trzymanie kciukow,ja tez trzymam za Ciebie z calych sił:tak:!!!

Szybciutko wyzdrowiejesz i zaczniecie staranka:-)
Dziękuję bardzo za miłe słowo! Tylko u mnie to chyba nie będzie to takie proste ( nie mam pracy) i mąż się boi trochę o finanse. Ale jak nie znajdę pracy to jest inne wyjść mogę zrobić sobie uprawnienia instruktora i dorabiać sobie u taty (on ma szkołę nauki jazdy). Nawet jakby dzieciątko się urodziło mogłabym zostawić dziecko z mężem i pojeździć godzinę czy dwie i zawsze jakiś grosz wpadnie.

reklama
Dziękuję bardzo za miłe słowo! Tylko u mnie to chyba nie będzie to takie proste ( nie mam pracy) i mąż się boi trochę o finanse. Ale jak nie znajdę pracy to jest inne wyjść mogę zrobić sobie uprawnienia instruktora i dorabiać sobie u taty (on ma szkołę nauki jazdy). Nawet jakby dzieciątko się urodziło mogłabym zostawić dziecko z mężem i pojeździć godzinę czy dwie i zawsze jakiś grosz wpadnie.

No kochana zawsze to jest jakiś pomysł i dodatkowy grosz, który zawsze się przyda:-) a drogi taki kurs???

Do góry