P
patrysia*
Gość
Hej Babki.
Na forum zarejestrował się mój M. Beckett.
Uwaga, może być wredny!!!!!
będziemy czujne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Babki.
Na forum zarejestrował się mój M. Beckett.
Uwaga, może być wredny!!!!!
Oby nie przyszła tak jak piszesz:-)Ja już uciekam do łóżeczka, mecz zaraz się kończy wiec maz tez przyjdzie do lozeczka..Ja do tej pory poczytam książeczkę.
Kładę się z nadzieją na brak @ dziś w nocy, i jutro...i przez kolejne 9 miesięcy..
Witam!
Chciałabym się dołączyć do tematu. Wyszłam za mąż 25.12.2008 r. I jakieś trzy miesiące temu zapragnęłam dzidziusia. Ostatnio tabletkę anty wzięłam 14.04.2009 r. Od prawie 5 miesięcy łykam kwas foliowy. Z mężem ustaliłam, że jak znajdę pracę na czas określony to zaczniemy się starać. Na razie tylko on pracuję, a ja od dłuższego czasu szukam pracy póki co bezskutecznie. Mieszkamy z moją babcią w mieszkaniu dwupokojowym. Wiem, że będzie ciasno jak pojawi się dziecko, ale ja naprawdę tego pragnę ( a mieszkanie zawsze można zamienić na większe). Pozdrawiam wszystkie staraczki!
Witam wszystkie staraczki. Jestem tu zupełnie nowa, a więc wpadłam się przywitać. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym a starającym się życzę szybkiego zafasolkowania. Ja starania zaczęłam miesiąc temu... jak narazie nic jeszcze nie wiem
witam witam was)
megane witaj! rozgośc się)
przyszłamamusia 3mam kciuki aby @ sie nie pojawiła..
maggief heja! jak sie czujesz?
U mnie oki, teraz weselisko nam sie szykuje na łikiendzik
ogólnie czekam też na @ w tym tyg no ale mooooże sie nie pojawi! nie nieee to raczej odpada narazie hehe. Chociaż zaskok byłby miły
Pozdrawiam was!