reklama
Czesc u mnie dalej brak chociaz dzieje sie cos dziwnego,wczoraj wrocilismy z imprezki i troche poszalelismyi bylo lekkie krwawienie w trakcie,pozniej nic i spokoj do teraz,rano bolal lekko brzuch ale po chwili przeszlo co to moze bydz jak do jutra nie przyjdzie @ to testuje
Fajniutko Kochana- 3mam kciuki za Ciebie
Moze nam sie udalo
Fajniutko Kochana- 3mam kciuki za Ciebie
Moze nam sie udalo
Strasznie bym chciała żeby Wam się udało...Kurcze to napawa strasznym optymizmem...:-)
Mexi
Fanka BB :)
witaj - a jaki jezyk??
...
Ja niemiecki :-).
Dziewczyny staraczki ja mam do was pytanie, bo się nie orientuję- ile cykli już się staracie lub starałyście (te, które już są w stanie błogosławionym) ?????
Ja niemiecki :-).
Dziewczyny staraczki ja mam do was pytanie, bo się nie orientuję- ile cykli już się staracie lub starałyście (te, które już są w stanie błogosławionym) ?????
Ja niedługo..teraz leci mi drugi...
Mexi
Fanka BB :)
Ja niedługo..teraz leci mi drugi...
No to jesteśmy na tym samym etapie- witaj w klubie .
No to jesteśmy na tym samym etapie- witaj w klubie .
Powiem Ci szczerze ze teraz mam niesamowita nadzieje..Poprzednia @ byla strasznym rozczarowaniem ale jestem pozytywnej mysli - szczegolnie po moich "przebojach" ( blog )
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja teraz mam 5 nieudanych cykli za sobą, teraz próbuję szósty.
Przy pierwszym dziecku starałam się półtora roku :-(
Maggie_f ta maseczka była z próbki testowej, którą dostałam od znajomej.
Przy pierwszym dziecku starałam się półtora roku :-(
Maggie_f ta maseczka była z próbki testowej, którą dostałam od znajomej.
Haszitka
może kiedyś...
Hej kobiety.
Jestem już bardzo przemęczona.
Tęściora robiłam ale chyba po prostu w oczach mi się dwoiło delikatnie. Dzisiaj ciotka @ czerwona wredota przylazła na całego i mi od nocy popalić porządnie daje.
Teraz ze dwa cykle trza odczekać i niech wszystko się ureguluje. Rejestruje się do lekarza jutro. Na pewno jakieś leki dostane, bo dzisiaj już 8 dzień łącznie z plamieniami a potrwa jeszcze z 5 dni.
Pozdrowienia.
Miłego wieczoru.:-)
Jestem już bardzo przemęczona.
Tęściora robiłam ale chyba po prostu w oczach mi się dwoiło delikatnie. Dzisiaj ciotka @ czerwona wredota przylazła na całego i mi od nocy popalić porządnie daje.
Teraz ze dwa cykle trza odczekać i niech wszystko się ureguluje. Rejestruje się do lekarza jutro. Na pewno jakieś leki dostane, bo dzisiaj już 8 dzień łącznie z plamieniami a potrwa jeszcze z 5 dni.
Pozdrowienia.
Miłego wieczoru.:-)
reklama
Podziel się: