reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziaas !!!!!!!!!!!!!!!! - mam jeszcze jeden pomysł na te Twoje emotikony. W tym oknie gdzie piszesz odpowiedź masz w skrajnym prawym górnym rogu takie A/A (zmien tryb pracy edytora) - weź to kliknij i spróbuj wstawić emotikonka.

Maggie no mi to też właśnie nie chodzi,wszyskie te funkcje są,ale nie da rady ich zmienić

Cześć dziewczęta, witam Mexi

Ja niedawno wróciłam do domku i jestem już po przytulankach. Wczoraj niestety nie dało rady i czuję, że pewnie przepadło. Ale byłam nastawiona, że ten cykl stracony więc mam nadzieję jak przyjdzie @ to nie będę taka zawiedziona jak zwykle.
Na porządki siły nie mam, ale teściówka mi dwa okna umyła, ja jedno, a jedno może zostać brudne :-) Do Świąt się nie szykuję bo mam odgórnie narzucone, że już w piątek mam być u teściów. Jadę na gotowe. Nawet lepiej bo praca wykańcza mnie na maxa.
Jeśli chodzi o kosmetyki to ostatnio testowałam maseczkę kaolinową i była bardzo specyficzna, mocno ściągająca, ale miałam potem fajną gładziutką skórę.
Czyli trzy do jednego z oknami - 75% umytych - jak dla mnie super wynik :-D
A ta maseczka to ze zwykłej drogerii?

Maggie no mi to też właśnie nie chodzi,wszyskie te funkcje są,ale nie da rady ich zmienić
Ostatnia deska ratunku - trzeba wysłać wiadomość do moderatora :sorry:

przyszła_mamusia - :-D:-D:-D, trzeba będzie podziękować jakoś braciszkowi :-)

madziaas - może coś dać, moderator może Ci tam chyba sprawdzić co i jak, doszukałam sie że niektóre dziewczyny miały takie akcje i wtedy do moderatora pisały :tak:

Ide się szorować :-)

Maggie - to ty tak jak ja - zdzierasz gardlo zeby nauczyc kogos angielskiego - witaj w klubie. Ja ucze ang w szkole sredniej, a ty?? Skoro piszesz,ze jestes lektorem to pewnie na kursach czy cos takiego??:-D:-D:-D

reklama
gosia - ja pracuje w firmie która naucza metodą callana i ucze w różnych miejscach w całej W-wie. Generalnie przedział wiekowy od 9 lat do 50+
I własnie chce poszukać pracy w jakiejś szkole normalnej podstawowej albo gimnazjum albo średniej ale tam trzeba chyba mieć jakieś wykształcenie pedagogiczne bardziej albo jakieś kursy???

Dobra, zmiatam do wyrka - do juterka :tak:

Do góry