reklama
K
Kinga85
Gość
agadaria nie dziekuje ;-) No to i wy pobaraszkowaliście! super tak trzymać:-) my to co dziennie hehehe prawie
miłego wieczorku koleżanki
papaa
papaa
Nektarynka
Fanka BB :)
Czyli nektarynka dzidzia nie jest wykluczona juupi! trzymam kciuki
dziekuje przyda sie
ninonka.. u mnie mąż mi mówi, że dwóch na jednego to nbanda lysego jak go nadapam i gilgocze.. pomimo, że test nie wykazał ciąży, nadzieja mnie nie opuszcza
O
onka
Gość
Ja dziewczynki jestem już po kolacji i chyba się położe coś poczytam do tej mojej szkoły, no bo ostatnio to ja mam lenia...
Dziś przyszedł do nas do domu przyszły pradziadek - ale zrobił szczęśliwą minę jak się dowiedział o dzidzi
Ja też uciekam kochane, będę jutro ;-)
Miłego wieczorku!!!!
Dziś przyszedł do nas do domu przyszły pradziadek - ale zrobił szczęśliwą minę jak się dowiedział o dzidzi
Ja też uciekam kochane, będę jutro ;-)
Miłego wieczorku!!!!
ninonka,czyli byl z Toba;-)suuuper!!!!Pewnie pękał z dumy!!!!
A na takie smsy pełne miłosci to sie przygotuj-bedzie ich coraz wiecej!!!!!
Ciesze sie,ze sie udało z apierwszym razem!!!!!Suuuuperrr Kochana,mam nadz jednak,ze nie opuscisz nas,co????Buzka;*****
Nie śmiałam pomyśleć o opuszczeniu Was, cały czas jestem z Wami i czekam trzymając za Was kciuki, że szybko zafasolkujecie!
A co do sms`ów to sama przyjemnośc po mojej stronie
I tak trzymajcie Kinga!!!agadaria nie dziekuje ;-) No to i wy pobaraszkowaliście! super tak trzymać:-) my to co dziennie hehehe prawie
papaa
I bardzo dobrze, że jesteś pozytywnej myśli! Tak trzymaj! Oby to była fasolinkaninonka.. u mnie mąż mi mówi, że dwóch na jednego to nbanda lysego jak go nadapam i gilgocze.. pomimo, że test nie wykazał ciąży, nadzieja mnie nie opuszcza
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Kochane moje!
Jutro idę do lekarza. Trzymajcie kciuki! Nie liczę na wiadomości o fasolce ale żeby chociaż było wszystko w porządku. Żebym nie musiała się długo leczyć. Buziaki! Miłego wieczoru! ;-)
Jutro idę do lekarza. Trzymajcie kciuki! Nie liczę na wiadomości o fasolce ale żeby chociaż było wszystko w porządku. Żebym nie musiała się długo leczyć. Buziaki! Miłego wieczoru! ;-)
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa ale obserwuje juz kilka dni i chyba mi bedzie z wami łatwiej znieść trudy starania o drugiego dzidziusia. Aktualnie czekam na @, zostały cztery dni i mam od ponad tygodnia obolałe piersi co mi się nie zdarzało nigdy i czekam... Może wasz optymizm mi się udzieli, bo nie sądziłam że z drugim dzieckiem tak trudno pójdzie... POZDRAWIAM przyszłe mamy i fasolki;-) ;-)
witamy wśród staraczek i na pewno się uda
Hejka !
Shekoka
Bardzo ładne fotki, sliczne !
Ninonka
Dzieki za miłe słowa i jeszcze raz gratki, a tych tescików zazdroszcze
Kinga
Ja mam cykle 28-32 dniowe, na monitoring chodze w 14 dc , ostatnio byłam w 11 dc i za każdym razem byłam przed owulacją..
W Twoim przypadku poszłabym na monitoring w 8 dniu cyklu, mysle ze powinno wystarczyc..to tez zalezy ile dni trwaja twoje miesiączki
Kaira
Bardzo , bardzo mi przykro Ale ciesze sie, ze jestes wsród nas i dobrze sie trzymasz, nie długo znów będziesz mogła sie starać...
Nektarynka - no pewnie nie trac nadzieji, - na tescie narazie nic nie znaczy,póki nie ma @ jest jeszcze nadzieja...
Justys
Wiesz...u mnie jest zupełnie na odwrót , mój m to mógłby sie przytulac kilka razy na dzien i jeszcze by było mu mało...ja mam mniejsze libido , wystarczyłoby mi raz na tydzien, jedynie w dni płodne przy starankach mam ochote na sex codziennie..
Czasem mysle , czy na niego nie działa tak mój opór im bardziej ja niechce tym bardziej on chce hehe
Nie mam tyle sił i energi na sex, a pozatym przy częstrzych igraszkach łapie stany zapalne... niewiem za bardzo jak zwiekszyc u siebie libido..
Dziewczyny, tak w ogóle to jestescie kochane, tak miło sie czyta, gdy dajecie wiare, otucha jak trzymacie kciuki !!!
Martwi mnie cos jednak, byłam wczoraj u gina i wszystko jest oki, pecherzyki rosna, a dziś miałam plamienie ... identycznie mialam 2 cykle wczesniej, jednodniowe plamienie w 11 dc i napewno nie jest to plamienie w związku z owulacja, bo mam ja dopiero w 15 dc...
Myslice , ze to przez clo?
Shekoka
Bardzo ładne fotki, sliczne !
Ninonka
Dzieki za miłe słowa i jeszcze raz gratki, a tych tescików zazdroszcze
Kinga
Ja mam cykle 28-32 dniowe, na monitoring chodze w 14 dc , ostatnio byłam w 11 dc i za każdym razem byłam przed owulacją..
W Twoim przypadku poszłabym na monitoring w 8 dniu cyklu, mysle ze powinno wystarczyc..to tez zalezy ile dni trwaja twoje miesiączki
Kaira
Bardzo , bardzo mi przykro Ale ciesze sie, ze jestes wsród nas i dobrze sie trzymasz, nie długo znów będziesz mogła sie starać...
Nektarynka - no pewnie nie trac nadzieji, - na tescie narazie nic nie znaczy,póki nie ma @ jest jeszcze nadzieja...
Justys
Wiesz...u mnie jest zupełnie na odwrót , mój m to mógłby sie przytulac kilka razy na dzien i jeszcze by było mu mało...ja mam mniejsze libido , wystarczyłoby mi raz na tydzien, jedynie w dni płodne przy starankach mam ochote na sex codziennie..
Czasem mysle , czy na niego nie działa tak mój opór im bardziej ja niechce tym bardziej on chce hehe
Nie mam tyle sił i energi na sex, a pozatym przy częstrzych igraszkach łapie stany zapalne... niewiem za bardzo jak zwiekszyc u siebie libido..
Dziewczyny, tak w ogóle to jestescie kochane, tak miło sie czyta, gdy dajecie wiare, otucha jak trzymacie kciuki !!!
Martwi mnie cos jednak, byłam wczoraj u gina i wszystko jest oki, pecherzyki rosna, a dziś miałam plamienie ... identycznie mialam 2 cykle wczesniej, jednodniowe plamienie w 11 dc i napewno nie jest to plamienie w związku z owulacja, bo mam ja dopiero w 15 dc...
Myslice , ze to przez clo?
reklama
K
Kinga85
Gość
hej kobietki
Badałam dziś swoją szyjkę no i jest jak narazie jeszcze nisko,zamknięta i twarda czyli przytulanki nic nie dadzą choć by nie wiem co
A my dziś z mężem wieczór we dwoje... a co tam i tak się będziemy serdeszkować hehe:-)
potem poczekam zobacze jak tam moja szyjka sie zmienia.. i wtedy może ucelujemy
Badałam dziś swoją szyjkę no i jest jak narazie jeszcze nisko,zamknięta i twarda czyli przytulanki nic nie dadzą choć by nie wiem co
A my dziś z mężem wieczór we dwoje... a co tam i tak się będziemy serdeszkować hehe:-)
potem poczekam zobacze jak tam moja szyjka sie zmienia.. i wtedy może ucelujemy
Podziel się: