reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
agadaria nie dziekuje ;-):-p No to i wy pobaraszkowaliście! super tak trzymać:-):tak: my to co dziennie hehehe prawie :-p

miłego wieczorku koleżanki
papaa

shenkoka...

TY TO JESTEŚ MĄDRA:-D ja bym na to nigdy nie wpadła tym bardziej że tam jest wypełnione długopisem a ten dodatni wynik jest drukowany.... normalnie aż mi wstyd, że ja taka niemądra:sorry:

dziękować:-D co dwie głowy to nie jedna:-D

Ja dziewczynki jestem już po kolacji i chyba się położe coś poczytam do tej mojej szkoły, no bo ostatnio to ja mam lenia...
Dziś przyszedł do nas do domu przyszły pradziadek - ale zrobił szczęśliwą minę jak się dowiedział o dzidzi :-D
Ja też uciekam kochane, będę jutro
;-)
Miłego wieczorku!!!!

ninonka,czyli byl z Toba;-)suuuper!!!!Pewnie pękał z dumy!!!!
A na takie smsy pełne miłosci to sie przygotuj-bedzie ich coraz wiecej!!!!!
Ciesze sie,ze sie udało z apierwszym razem!!!!!Suuuuperrr Kochana,mam nadz jednak,ze nie opuscisz nas,co????Buzka;*****
Nie śmiałam pomyśleć o opuszczeniu Was, cały czas jestem z Wami i czekam trzymając za Was kciuki, że szybko zafasolkujecie!
A co do sms`ów to sama przyjemnośc po mojej stronie
:tak:

agadaria nie dziekuje ;-):-p No to i wy pobaraszkowaliście! super tak trzymać:-):tak: my to co dziennie hehehe prawie :-p

miłego wieczorku koleżanki
papaa
I tak trzymajcie Kinga!!!

ninonka.. u mnie mąż mi mówi, że dwóch na jednego to nbanda lysego jak go nadapam i gilgocze.. pomimo, że test nie wykazał ciąży, nadzieja mnie nie opuszcza
I bardzo dobrze, że jesteś pozytywnej myśli! Tak trzymaj! Oby to była fasolinka :tak:

Kochane moje!
Jutro idę do lekarza. Trzymajcie kciuki! Nie liczę na wiadomości o fasolce ale żeby chociaż było wszystko w porządku. Żebym nie musiała się długo leczyć. Buziaki! Miłego wieczoru! ;-)

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa ale obserwuje juz kilka dni i chyba mi bedzie z wami łatwiej znieść trudy starania o drugiego dzidziusia. Aktualnie czekam na @, zostały cztery dni i mam od ponad tygodnia obolałe piersi co mi się nie zdarzało nigdy i czekam... Może wasz optymizm mi się udzieli, bo nie sądziłam że z drugim dzieckiem tak trudno pójdzie... POZDRAWIAM przyszłe mamy i fasolki;-) ;-)

witamy wśród staraczek i na pewno się uda

Hejka !

Shekoka
Bardzo ładne fotki, sliczne !

Ninonka
Dzieki za miłe słowa i jeszcze raz gratki, a tych tescików zazdroszcze ;)

Kinga

Ja mam cykle 28-32 dniowe, na monitoring chodze w 14 dc , ostatnio byłam w 11 dc i za każdym razem byłam przed owulacją..
W Twoim przypadku poszłabym na monitoring w 8 dniu cyklu, mysle ze powinno wystarczyc..to tez zalezy ile dni trwaja twoje miesiączki

Kaira

Bardzo , bardzo mi przykro :( Ale ciesze sie, ze jestes wsród nas i dobrze sie trzymasz, nie długo znów będziesz mogła sie starać...

Nektarynka - no pewnie nie trac nadzieji, - na tescie narazie nic nie znaczy,póki nie ma @ jest jeszcze nadzieja...

Justys

Wiesz...u mnie jest zupełnie na odwrót , mój m to mógłby sie przytulac kilka razy na dzien i jeszcze by było mu mało...ja mam mniejsze libido , wystarczyłoby mi raz na tydzien, jedynie w dni płodne przy starankach mam ochote na sex codziennie..
Czasem mysle , czy na niego nie działa tak mój opór im bardziej ja niechce tym bardziej on chce hehe

Nie mam tyle sił i energi na sex, a pozatym przy częstrzych igraszkach łapie stany zapalne... niewiem za bardzo jak zwiekszyc u siebie libido..

Dziewczyny, tak w ogóle to jestescie kochane, tak miło sie czyta, gdy dajecie wiare, otucha jak trzymacie kciuki !!!

Martwi mnie cos jednak, byłam wczoraj u gina i wszystko jest oki, pecherzyki rosna, a dziś miałam plamienie ... identycznie mialam 2 cykle wczesniej, jednodniowe plamienie w 11 dc i napewno nie jest to plamienie w związku z owulacja, bo mam ja dopiero w 15 dc...
Myslice , ze to przez clo?

reklama
hej kobietki:)

Badałam dziś swoją szyjkę no i jest jak narazie jeszcze nisko,zamknięta i twarda czyli przytulanki nic nie dadzą choć by nie wiem co :sorry:
A my dziś z mężem wieczór we dwoje... a co tam i tak się będziemy serdeszkować hehe:-)

potem poczekam zobacze jak tam moja szyjka sie zmienia.. i wtedy może ucelujemy:cool2:

Do góry