reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Przypomnialo mi sie odnosnie celowana jak miesiac temu byłam u gina i powiedział ze prawy jajnik ostatnio był i teraz będzie lewy.. ja na to "Przekaże mężowi aby teraz w lewo celował ;)" (oczywiście żartem)

reklama
a mnie lekarz wczoraj powiedzial, że mój prawy jajnik generalnie lepiej funkcjonuje od lewego, stwierdzil to po 3 cyklach monitoringu, w tym cyklu mam pęcherzyki w prawym jajniku , to moj bedzie celował na prawo hehe
w zeszłym cyklu mialam pęcherzyki po obu stronach, to przez clo , ten lek tak mnie stymuluje :)

aaa jeszcze mi sie coś przypomniało..
ja wam pisałam moj mąz stracił prace i szuka teraz nowej i mozemy miec krucho z kasą no i... juz prawie chciaalm zrezygnowac z wizyty bo mój ginekolog bierze 100 zł
, pojechałam wczoraj jednak i przy wyjsciu zagadałam sie z kobieta z rejestracji (żoną ginekologa przy okazji) i zupełnie zapomniałam jej zapłacić, dzis do niej dzwonie i mówie ze chyba jej nie zaplacilam i wyobrażcie sobie, ze mi podarowała tą wizyte :))) zaoszczedzilam 100 zł bardzo sie ciesze naprawde...
a rozmawiałyśmy własnie o tym, ze chciałabym zajśc, mówiła ze powinno sie udać, teraz jest dobra passa, ze dużo klientek zaszło i jest tez passa na synków :)

Dziewczyny a ja juz po stresie :))

Wlasnie wrocilam od gina i jak padam o 21 codzien nie moge spac :) Z mojej malej kropeczki (lepek od szpilki 3 tyg temu doslownie) dzis widzialam czlowieczka....ruszal nozkami i raczkami, wiercil sie strasznie, nie mozna go bylo zmierzyc...serducho super bije wymiary wg gina super hiper...3 tyg temu czarna mini kropeczka a dzis...2 cm :-) moj kochany wielkoludek ... normalnie tak mi go gin demonstrowal ze nie moglam sie napatrzec jak macha raczka i jak strasznie urosl :szok: tylko 3 tyg...Wyniki super...w zwiazku z tym nie musze robic kolejnych za miesiac....Tylko to przeziebienie mam uwazac bo glupi katar moze dac sie we znaki o goraczce nie mowie wiec do 12 tyg lepiej nic nie miec,...dzis mleczko, miod, czosnek do nosa i cytrynka, woda z sola badz woda utleniona :))

Hej dziewczyny! Chciałam się do was dołączyć. Czytam was od początku. Jestem w trzecim miesiącu starań. Ale dziś mi bardzo smutno, bo mój M wolał się wyspać do pracy niż dziś się przytulać. Oh, Ci faceci...:confused2:

Dzięki, chyba jutro. Ale jutro akurat nie ma mnie w domu i dopiero z M zobaczymy się w piątek i może wtedy on będzie miał czas i ochotę:baffled: To będzie nasze pierwsze dziecko i ja już bym bardzo chciała zajść w ciąże. Ta presja tłumu... Każdy w ciąży...A poza tym mój zegar biologiczny tyka i tyka...

a mnie lekarz wczoraj powiedzial, że mój prawy jajnik generalnie lepiej funkcjonuje od lewego, stwierdzil to po 3 cyklach monitoringu, w tym cyklu mam pęcherzyki w prawym jajniku , to moj bedzie celował na prawo hehe
w zeszłym cyklu mialam pęcherzyki po obu stronach, to przez clo , ten lek tak mnie stymuluje :)

aaa jeszcze mi sie coś przypomniało..
ja wam pisałam moj mąz stracił prace i szuka teraz nowej i mozemy miec krucho z kasą no i... juz prawie chciaalm zrezygnowac z wizyty bo mój ginekolog bierze 100 zł
, pojechałam wczoraj jednak i przy wyjsciu zagadałam sie z kobieta z rejestracji (żoną ginekologa przy okazji) i zupełnie zapomniałam jej zapłacić, dzis do niej dzwonie i mówie ze chyba jej nie zaplacilam i wyobrażcie sobie, ze mi podarowała tą wizyte :))) zaoszczedzilam 100 zł bardzo sie ciesze naprawde...
a rozmawiałyśmy własnie o tym, ze chciałabym zajśc, mówiła ze powinno sie udać, teraz jest dobra passa, ze dużo klientek zaszło i jest tez passa na synków :)

Hej..dzieki za odwiedzenie galerii :-) słońce takie dobre przepowiednie nam tutaj dajesz, że ściskam gorąco..a przy okazji możesz mi podać namiary na swojego gina?? ja szukam kogos sprawdzonego, a też jestem z Twojego miasta ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!! gdzie Ci wasi mężowie pracują? mój M jest codziennie po południu w domu i z tego jak was czytam to chyba mam farta..bo Waszych bardzo często nie ma..jak Wy sobie dajecie radę?

shenkoka...

TY TO JESTEŚ MĄDRA:-D ja bym na to nigdy nie wpadła tym bardziej że tam jest wypełnione długopisem a ten dodatni wynik jest drukowany.... normalnie aż mi wstyd, że ja taka niemądra:sorry:

dziękować:-D co dwie głowy to nie jedna:-D

Nie ma za co :tak: polecam sie na przyszłość..

Dziewczyny a ja juz po stresie :))

Wlasnie wrocilam od gina i jak padam o 21 codzien nie moge spac :) Z mojej malej kropeczki (lepek od szpilki 3 tyg temu doslownie) dzis widzialam czlowieczka....ruszal nozkami i raczkami, wiercil sie strasznie, nie mozna go bylo zmierzyc...serducho super bije wymiary wg gina super hiper...3 tyg temu czarna mini kropeczka a dzis...2 cm :-) moj kochany wielkoludek ... normalnie tak mi go gin demonstrowal ze nie moglam sie napatrzec jak macha raczka i jak strasznie urosl :szok: tylko 3 tyg...Wyniki super...w zwiazku z tym nie musze robic kolejnych za miesiac....Tylko to przeziebienie mam uwazac bo glupi katar moze dac sie we znaki o goraczce nie mowie wiec do 12 tyg lepiej nic nie miec,...dzis mleczko, miod, czosnek do nosa i cytrynka, woda z sola badz woda utleniona :))

powiem tylko: ZAZDROSZCZĘ CI JAK NIE WIEM CO!!!!!!!!!! ale cieszę sie tez razem z Tobą :-)

Hej dziewczyny! Chciałam się do was dołączyć. Czytam was od początku. Jestem w trzecim miesiącu starań. Ale dziś mi bardzo smutno, bo mój M wolał się wyspać do pracy niż dziś się przytulać. Oh, Ci faceci...:confused2:

witaj wśród Nas!!! a męża zniewól najszybciej jak się da, bo beż jego udziału to będzie klops!! :tak: powodzenia!!

reklama
Do góry