Nektarynka
Fanka BB :)
Przypomnialo mi sie odnosnie celowana jak miesiac temu byłam u gina i powiedział ze prawy jajnik ostatnio był i teraz będzie lewy.. ja na to "Przekaże mężowi aby teraz w lewo celował " (oczywiście żartem)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mnie lekarz wczoraj powiedzial, że mój prawy jajnik generalnie lepiej funkcjonuje od lewego, stwierdzil to po 3 cyklach monitoringu, w tym cyklu mam pęcherzyki w prawym jajniku , to moj bedzie celował na prawo hehe
w zeszłym cyklu mialam pęcherzyki po obu stronach, to przez clo , ten lek tak mnie stymuluje
aaa jeszcze mi sie coś przypomniało..
ja wam pisałam moj mąz stracił prace i szuka teraz nowej i mozemy miec krucho z kasą no i... juz prawie chciaalm zrezygnowac z wizyty bo mój ginekolog bierze 100 zł
, pojechałam wczoraj jednak i przy wyjsciu zagadałam sie z kobieta z rejestracji (żoną ginekologa przy okazji) i zupełnie zapomniałam jej zapłacić, dzis do niej dzwonie i mówie ze chyba jej nie zaplacilam i wyobrażcie sobie, ze mi podarowała tą wizyte )) zaoszczedzilam 100 zł bardzo sie ciesze naprawde...
a rozmawiałyśmy własnie o tym, ze chciałabym zajśc, mówiła ze powinno sie udać, teraz jest dobra passa, ze dużo klientek zaszło i jest tez passa na synków
shenkoka...
TY TO JESTEŚ MĄDRA ja bym na to nigdy nie wpadła tym bardziej że tam jest wypełnione długopisem a ten dodatni wynik jest drukowany.... normalnie aż mi wstyd, że ja taka niemądra
dziękować co dwie głowy to nie jedna
Dziewczyny a ja juz po stresie )
Wlasnie wrocilam od gina i jak padam o 21 codzien nie moge spac Z mojej malej kropeczki (lepek od szpilki 3 tyg temu doslownie) dzis widzialam czlowieczka....ruszal nozkami i raczkami, wiercil sie strasznie, nie mozna go bylo zmierzyc...serducho super bije wymiary wg gina super hiper...3 tyg temu czarna mini kropeczka a dzis...2 cm :-) moj kochany wielkoludek ... normalnie tak mi go gin demonstrowal ze nie moglam sie napatrzec jak macha raczka i jak strasznie urosl tylko 3 tyg...Wyniki super...w zwiazku z tym nie musze robic kolejnych za miesiac....Tylko to przeziebienie mam uwazac bo glupi katar moze dac sie we znaki o goraczce nie mowie wiec do 12 tyg lepiej nic nie miec,...dzis mleczko, miod, czosnek do nosa i cytrynka, woda z sola badz woda utleniona )
Hej dziewczyny! Chciałam się do was dołączyć. Czytam was od początku. Jestem w trzecim miesiącu starań. Ale dziś mi bardzo smutno, bo mój M wolał się wyspać do pracy niż dziś się przytulać. Oh, Ci faceci...